Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Od dvěří nebo na stahování okýnek?. Celkem by se šiklo dát více infa ;)

Existuje spešl lepidlo ale tady v Čr není k sehnání, je to jakejsi druh polymeru kterej naneseš na plast a on jakoby rozežere, naneseš to na oba dva díly a slepíš k sobě. po asi 20 vteřinách je to jak nový. Díky polymerizaci plastu nejde vidět zlom nic. Na brigádě sme s tím lepili plexi. Využívali jsme to i když bylo poškrábaný, udělala se souvislá vrstva a plexi bylo zase čisťoučký. ;)

Mrknu jak se to jmenovalo ;)

Odesláno

90% plastů to slepí, lepil jsem s tím takovej ten plast u zrcátka ( sice na Daewoo ale lepil ) a můžu říct že drží ;) sice není tolik namáhanej ale urvat 5mm plexi který sme lepili kolmo na sebe se nadá, plexi nám praskalo někde jinde ( jen když sme to nahřávali v horkovzdušný peci na +80° tak se to dalo urvat ve spoji. ;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

to pavlos1112

Napíš prosím ťa ako si dopadol s tou kľučkou, lebo mne sa dnes večer stalo to isté. Musel si kupovať novú alebo si to lepil?

Idem do auta chytím kľučku na dverách, že otvorím dvere a čo sa nestane, to plastové držadlo mi zostalo v ruke. A to mám kľučky na dverách vo farbe karosérie, takže zohnať na vrakáči striebornú kľučku bude asi problém, a kupovať originál bude asi drahé.

Neviete niekto náhodou čo stojí nová? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...