pavlos1112 Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Tak jsem dnes zabral za kliku a zustala mi v ruce,nevíte dá se to nějak spravit nebo ji musím celou vy měnit a jestli je to náročné.Ulomil se pouze ten plast.Dík:myslim Citovat
kmotrik Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Od dvěří nebo na stahování okýnek?. Celkem by se šiklo dát více infa Existuje spešl lepidlo ale tady v Čr není k sehnání, je to jakejsi druh polymeru kterej naneseš na plast a on jakoby rozežere, naneseš to na oba dva díly a slepíš k sobě. po asi 20 vteřinách je to jak nový. Díky polymerizaci plastu nejde vidět zlom nic. Na brigádě sme s tím lepili plexi. Využívali jsme to i když bylo poškrábaný, udělala se souvislá vrstva a plexi bylo zase čisťoučký. Mrknu jak se to jmenovalo Citovat
dolly1010 Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 A nebo \"novou\" někde z vrakáče a vyměnit. PS.: Jinak tenhle dotaz tu máš 2x, tak ho pls smaž Citovat
kmotrik Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 tak to lepidlo se jmenuje AcriFix 117 http://plexisklo.eu/plexiglas-plexisklo/lepidla-acrifix tady o nich píšou víc. Citovat
dolly1010 Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Původně zaslal: kmotrik tak to lepidlo se jmenuje AcriFix 117 http://plexisklo.eu/plexiglas-plexisklo/lepidla-acrifix tady o nich píšou víc. Jde o to, jestli to dostatečně silně slepí i jinej plast Citovat
kmotrik Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 90% plastů to slepí, lepil jsem s tím takovej ten plast u zrcátka ( sice na Daewoo ale lepil ) a můžu říct že drží sice není tolik namáhanej ale urvat 5mm plexi který sme lepili kolmo na sebe se nadá, plexi nám praskalo někde jinde ( jen když sme to nahřávali v horkovzdušný peci na +80° tak se to dalo urvat ve spoji. Citovat
gedu Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 to pavlos1112 Napíš prosím ťa ako si dopadol s tou kľučkou, lebo mne sa dnes večer stalo to isté. Musel si kupovať novú alebo si to lepil? Idem do auta chytím kľučku na dverách, že otvorím dvere a čo sa nestane, to plastové držadlo mi zostalo v ruke. A to mám kľučky na dverách vo farbe karosérie, takže zohnať na vrakáči striebornú kľučku bude asi problém, a kupovať originál bude asi drahé. Neviete niekto náhodou čo stojí nová? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.