Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem vam představil moje druhe autiško, je to stejna motorizace i model jako modrak, ale je to break - a pro mě docela více využitelny - no nic jdu se mrknout zda mám autošamponek a jdu je omejt obě dvě ( modrak se bude připravovat na sraz šebetov a na slovensko - a vinovak toho jdu omejt taky aby mu to nebylo lito ) ;):D foto pozdeji dodam...

[upravil dne 10/7/09 zpozdilek]

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Auat pěkný obě:super, ale z breaka bych sundal ty opičárny ze zadních světel, vypadá to hrozně:blicismajlik

To bych taky rad jenže předešly majitel to tam natřel debil barvou - takže počítam se zatmavenim celich svetel, ale jen takovy nadech

Odesláno
Původně zaslal: dzana.m

máš dobrej autopark vypadaj pekně:potlesk

No jak se to vezme, přítelkune mi zabrala modraka,a nechtel jsem si ho pořad pujčovat po tom, jsem dostaval vynadano, je to špinavy, je to bez nafty atd ( takže jsem se přinutil přišetřil jsem a koupil jsem si druhyho, bude potřebovat trochu lasky a bude to z toho fajn auto, ale těším se, hold na upravy a opravy mám hold dvě auta no.;)

Odesláno

No ,nevim stim leštěnim,asi bude pršet,nech to na víkend,to už snad bude lepší,byla by to škoda práce:myslim,ale jak chceš ,no

kurňa ,ty seš rychlej,než sem to sem napsal,tak už máš umyto:D:potlesk

[upravil dne 10.7.2009 vendi.stejskal]

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

No ,nevim stim leštěnim,asi bude pršet,nech to na víkend,to už snad bude lepší,byla by to škoda práce:myslim,ale jak chceš ,no

kurňa ,ty seš rychlej,než sem to sem napsal,tak už máš umyto:D:potlesk

[upravil dne 10.7.2009 vendi.stejskal]

u nás ještě svítí sluníčko vendo no jen omejt nebudu to leštit, leštit bud o vikendu ci před srazem a před slovenskem

Odesláno
Původně zaslal: zpozdilek

Původně zaslal: dzana.m

máš dobrej autopark vypadaj pekně:potlesk

No jak se to vezme, přítelkune mi zabrala modraka,a nechtel jsem si ho pořad pujčovat po tom, jsem dostaval vynadano, je to špinavy, je to bez nafty atd ( takže jsem se přinutil přišetřil jsem a koupil jsem si druhyho, bude potřebovat trochu lasky a bude to z toho fajn auto, ale těším se, hold na upravy a opravy mám hold dvě auta no.;)

Kolik si za to dal,jestli to neni tajný:myslim

vypadá pěkně,budeš s tim hned něco dělat?Má nějaký mouchy?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...