zpozdilek Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 tak jsem vam představil moje druhe autiško, je to stejna motorizace i model jako modrak, ale je to break - a pro mě docela více využitelny - no nic jdu se mrknout zda mám autošamponek a jdu je omejt obě dvě ( modrak se bude připravovat na sraz šebetov a na slovensko - a vinovak toho jdu omejt taky aby mu to nebylo lito ) foto pozdeji dodam... [upravil dne 10/7/09 zpozdilek] Citovat
Dundee Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 Auat pěkný obě, ale z breaka bych sundal ty opičárny ze zadních světel, vypadá to hrozně Citovat
dzana.m Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 máš dobrej autopark vypadaj pekně Citovat
zpozdilek Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 Původně zaslal: Dundee Auat pěkný obě, ale z breaka bych sundal ty opičárny ze zadních světel, vypadá to hrozně To bych taky rad jenže předešly majitel to tam natřel debil barvou - takže počítam se zatmavenim celich svetel, ale jen takovy nadech Citovat
zpozdilek Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 Původně zaslal: dzana.m máš dobrej autopark vypadaj pekně No jak se to vezme, přítelkune mi zabrala modraka,a nechtel jsem si ho pořad pujčovat po tom, jsem dostaval vynadano, je to špinavy, je to bez nafty atd ( takže jsem se přinutil přišetřil jsem a koupil jsem si druhyho, bude potřebovat trochu lasky a bude to z toho fajn auto, ale těším se, hold na upravy a opravy mám hold dvě auta no. Citovat
zpozdilek Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 další foto breaka po koupeli;) Citovat
vendelinek Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 No ,nevim stim leštěnim,asi bude pršet,nech to na víkend,to už snad bude lepší,byla by to škoda práce:myslim,ale jak chceš ,no kurňa ,ty seš rychlej,než sem to sem napsal,tak už máš umyto:D:potlesk [upravil dne 10.7.2009 vendi.stejskal] Citovat
zpozdilek Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 jdu ještě oplachnout modraka at je videt nějaka změnka... a pustím se pomalu do kol na obou dvou autech, brzdiče Citovat
zpozdilek Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal No ,nevim stim leštěnim,asi bude pršet,nech to na víkend,to už snad bude lepší,byla by to škoda práce:myslim,ale jak chceš ,no kurňa ,ty seš rychlej,než sem to sem napsal,tak už máš umyto:D:potlesk [upravil dne 10.7.2009 vendi.stejskal] u nás ještě svítí sluníčko vendo no jen omejt nebudu to leštit, leštit bud o vikendu ci před srazem a před slovenskem Citovat
vendelinek Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 Původně zaslal: zpozdilek Původně zaslal: dzana.m máš dobrej autopark vypadaj pekně No jak se to vezme, přítelkune mi zabrala modraka,a nechtel jsem si ho pořad pujčovat po tom, jsem dostaval vynadano, je to špinavy, je to bez nafty atd ( takže jsem se přinutil přišetřil jsem a koupil jsem si druhyho, bude potřebovat trochu lasky a bude to z toho fajn auto, ale těším se, hold na upravy a opravy mám hold dvě auta no. Kolik si za to dal,jestli to neni tajný vypadá pěkně,budeš s tim hned něco dělat?Má nějaký mouchy? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.