Hanys55 Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 BiFF co to tam máš za kola, to sou sedmnáctky a jaké to má ET ??? Citovat
Brian Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 BiFF : nadherna!!! presne bodle meho gusta!!! co to je za kola 16? a ten predek je origo nebo to mas snizeny? nadherny auto Citovat
budvar Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 No já sem taky měl dneska gruntovací den - neděla - krásný počasí Vnitřek, venek - Franta vyparáděnej Ale už šel spat... Citovat
dzana.m Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Původně zaslal: zpozdilek a co ty dzana.m ty nám neukažeš svoji krasku po zimě? zatím to je šmudla snad zejtra uvidím jaký bude počasí když vyjde tak se dám do práce a večer dodám foto Citovat
dzana.m Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Původně zaslal: BiFF Tak tady je moje umyte ale ne jeste nalestene krasavec klobouk dolu moc pekný:super Citovat
Washut Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 BiFF: máš to parádní,ale hod sem fotku jak svítěj ty EA,by mě to móc zajímalo Citovat
zpozdilek Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Washut: souhlasím taky by mě to zajímalo,jak parkovač,tlumeny i dalkovy, pokud mužeš, jedete na nějakej sraz¨? já tedka pojedu jak 14.3 na sraz vysočina tak i na sraz jarni, takže.. Dzana.M : jedu na sraz se svoji karkou. Citovat
barenst Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 a takle to vypada kdyz se zapomene auto na horach Citovat
dzana.m Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 tak to je mazec ale nachtel bycch to házet klobouk dolu:super Citovat
BiFF Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 nejlepsi je to videt proste real , ale jto hodne pekne , urco budu v Melniku a pak v Sebetove snad Citovat
Washut Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: BiFF nejlepsi je to videt proste real , ale jto hodne pekne , urco budu v Melniku a pak v Sebetove snad tak ty je neukážeš jo ? no třeba už je do Mělníka budu mít taky ale kdyby ne tak si tě najdu Citovat
BiFF Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Ukazat neni problem ale blbe se to foti zkusim najit nejake foto Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.