Mirrae24 Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Sháním tyto světla na 307-ku, jsou fakt pěkné, částečně i LED, mají je na spoilercentru, ale na skladě je budou mít až za 2 měsíce, jinde jsem je neviděl, akorád u výrobce a ten to má dražší než je v u spoilercentra. Nevíte jestli by se nedali sehnat někde do 3 000 kč??? Díky http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkty/cira-optika-zadni-svetla-peugeot-307-2/ Citovat
negrbob Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Ahoj, tak jsem se na to kouknul a pokud tomu dobre rozumim tak na strankach vyrobce je maj a ted to zajimave: pokud nechas nemecky jazyk jsou v akci za 74eur x 25kc =1850 vcetne dane . Ale jakmile si prehodis jazyk na anglictinu tak je tam cena 95eur x 25 = 2380kc vcetne dane. Doprava v obou pripadech DPD 25eur x 25kc = 625kc Takze v nejorsim pripade jsi na 120 eur vcetne dane a dopravy coz je presne 3000kc. Ale pokud mas nekoho kdo umi nemecky tak neni problem mozna koupit levneji. Citovat
negrbob Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Tak jsem zjistil ze minimalni objednavka je 250 eur takze to leda ze bys sehnal nokoho dalsiho kdo by neco chtel a alespon se podelite o dopravu. Citovat
Mirrae24 Odesláno 22. listopad 2008 Autor Odesláno 22. listopad 2008 Voala jsem tomu mýmu prodejci v tom spoilercentru, upá ty samé akorád černé bude mít za tři týdny, tak si asi počkám Citovat
Prerovak Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 zdravicko hodne se mi ty svetla libi sorry za dotaz ale chci se zeptat maj homologaci - daji se u nas pouzivat? diky Citovat
Mirrae24 Odesláno 22. listopad 2008 Autor Odesláno 22. listopad 2008 Bohužel ten český prodejce to na svých stránkách nepíše, ani u dodavatele to není. Ale domnívám se, že homologované budou, za ty prachy aby ne Ty světla se dají docela snadno vyměnit, takže i kdyby nebyli, můžeš je před STK vyměnit za originální a kdyby Tě náhodou zastavila PČR, nevěřím tomu, že by se zrovna ptali po homologaci zadních světel.... Citovat
Mirrae24 Odesláno 22. listopad 2008 Autor Odesláno 22. listopad 2008 Hlavně na skladě je budou mít prý až za dva měsíce, za to ty černé, co mají také v nabídce, budou do 3 týdnů, takže je hned koupím.... Jsou vážně pěkné, pěkná je docela i cena, natož, že se jedná o LED diodové. LEDky odvykle začínají na 3 500 kč. Citovat
Prerovak Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 to je skoda ze az za dva mesice ja si nemuzu jaksi dovolit dat na strirny auto cerny svetla... sorry ze ti vstupuju do tematu ae fakt by me zajimala ta homologace ..... Citovat
Mirrae24 Odesláno 23. listopad 2008 Autor Odesláno 23. listopad 2008 Já taky nevím zda mi na fialovou půjdou černé světla, ale asi jo.... Tak jim napiš a zeptej se Kdyžtak dej vědět. Citovat
joe8 Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: Mirrae24 Já taky nevím zda mi na fialovou půjdou černé světla, ale asi jo.... Tak jim napiš a zeptej se Kdyžtak dej vědět. Homologované jsou, mám je na autě. Citovat
Mirrae24 Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: joe8 Původně zaslal: Mirrae24 Já taky nevím zda mi na fialovou půjdou černé světla, ale asi jo.... Tak jim napiš a zeptej se Kdyžtak dej vědět. Homologované jsou, mám je na autě. Fakt? Kde jsi je prosím Tě koupil a kolik jsi za ně dal??? Díkes.... Jo a ještě jakou máš barvu a které barevné provedení jsi si vybral??? Citovat
joe8 Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: Mirrae24 Původně zaslal: joe8 Původně zaslal: Mirrae24 Já taky nevím zda mi na fialovou půjdou černé světla, ale asi jo.... Tak jim napiš a zeptej se Kdyžtak dej vědět. Homologované jsou, mám je na autě. Fakt? Kde jsi je prosím Tě koupil a kolik jsi za ně dal??? Díkes.... Jo a ještě jakou máš barvu a které barevné provedení jsi si vybral??? No měl jsem je už na autě. Auto je z Rakouska, mám ty čirý. Dodám foto. [upravil dne 2.12.08 joe8] Citovat
Mirrae24 Odesláno 2. prosinec 2008 Autor Odesláno 2. prosinec 2008 To vypadá fakt hustě, já nevím zda ty černé na fialovou půjdou, snad ano. Citovat
joe8 Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: Mirrae24 To vypadá fakt hustě, já nevím zda ty černé na fialovou půjdou, snad ano. Jestli chceš čirý, tak si vyber jiný, nebo počkej. 2 měsíce to je nic. Radši bych si počkal, než bral z nouze jiný. Citovat
Mirrae24 Odesláno 2. prosinec 2008 Autor Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: joe8 Původně zaslal: Mirrae24 To vypadá fakt hustě, já nevím zda ty černé na fialovou půjdou, snad ano. Jestli chceš čirý, tak si vyber jiný, nebo počkej. 2 měsíce to je nic. Radši bych si počkal, než bral z nouze jiný. No já už mám objednané právě ty černé, mě se líbí více než ty světlé, nevím no.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.