razor Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Původně zaslal: Y2K Chlapi, tak 17tky kola su v TP Hm..gratulace-co to obnášelo???u nás by jsi jim musel do kapsy narvat slušnej balík..jinak yb to nešlo Citovat
Y2K Odesláno 29. duben 2009 Autor Odesláno 29. duben 2009 V podstate slo vsetko legalnou cestou a bez uplatkov. V jednej firme co predava kola mi dali TUV a kopec inych papierov. Je pravda ze na ine kola ako mam ja ale ukecal som ich nech to tam daju. S tym som siel na urad dopravy, chceli 3 EURa v kolkoch no a dopisali to do technicaku. Dokonca rozmery 215/45 aj 225/45 a vydali mi osvedcenie ze to tak ma byt. No a este musim ist policajtom nech si to oni zapisu do svojho systemu. Snad tam nebudu komplikacie. Ale mam potvrdenie z uradu dopravy ze vsetko je OK a legalne a uz je to aj v TP tak to snad bude uz OK. Citovat
Choze406 Odesláno 30. duben 2009 Odesláno 30. duben 2009 blahopreju k zapisu do TP uz aspon vim jak na to mam povoleno max. 15ky tak nevim jestli mi to daj na 18ky tady uz asi ty uplatky budou nutny Citovat
Y2K Odesláno 30. duben 2009 Autor Odesláno 30. duben 2009 no pytal som sa aj na 18tky a tie touto cestou nejdu. Takze jedine nejak cestou uplatkou a nie zrovna legalnosti. Citovat
mark001 Odesláno 30. duben 2009 Odesláno 30. duben 2009 Původně zaslal: Y2K V podstate slo vsetko legalnou cestou a bez uplatkov. V jednej firme co predava kola mi dali TUV a kopec inych papierov. Je pravda ze na ine kola ako mam ja ale ukecal som ich nech to tam daju. S tym som siel na urad dopravy, chceli 3 EURa v kolkoch no a dopisali to do technicaku. Dokonca rozmery 215/45 aj 225/45 a vydali mi osvedcenie ze to tak ma byt. No a este musim ist policajtom nech si to oni zapisu do svojho systemu. Snad tam nebudu komplikacie. Ale mam potvrdenie z uradu dopravy ze vsetko je OK a legalne a uz je to aj v TP tak to snad bude uz OK. Gratulujem Este potom nahod finalne foto ked to bude na aute Citovat
Y2K Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 Tak uz su kola aj oficialne u policajtov Citovat
razor Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: Y2K Na aute to uz davno je tak sem hoď fotky.......... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.