Uncheget Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Takze typove listy co ti da prodejce u nas jsou k nicemu? Nevim proc je teda davaj vim ze se to dava normalne v nemeckych autoservisech (nechci jmenovat) ktere provozuji u nas v cr a patri k nejvetsim rychloservisum Citovat
čakom Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: Uncheget Dik moc. Tak to ti teda moc neporadim i kdyz vim ze kdyz jsem poprve schanel kola na coupe tak v nemecku v peugeotu normalne nabizeli BBS a byli to 18 a dali se k tomu objednat i pruziny 30mm takze urcite niaky zpusob jak to zapsat v peugeotu musi byt jinak by to neprodavali v origo Peugeot prodejne. Nekde mam ten katalog pokusim se ti ho poslat a ukaz to v peugeotu jak se budou tvarit. Přes PČR to nejde;) mám to vyzkoušený. nechával jsem si dělat i atestaci a bylo mi zděleno že mužu dát na auto jen ty kola co mám v TP. a že to v německu jde je tím že peugeot si nenechal pro naši zem atestovat 17\" ale jen 16\". Pokud si v německu peugeot atestoval 17\" tak to tam jde;) takže toto je ten problém proč to nejde. Původně zaslal: Uncheget Takze typove listy co ti da prodejce u nas jsou k nicemu? Nevim proc je teda davaj vim ze se to dava normalne v nemeckych autoservisech (nechci jmenovat) ktere provozuji u nas v cr a patri k nejvetsim rychloservisum Když koupíš kola a v typovím listu je uveden typ tvýho auta tak zajedeš s autem na stk tam to okouknou dostaneš razítka a valíš na magistrát je zapsat do tp. [upravil dne 21.11.2008 čakom] Citovat
genzer Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 v cechach typovy list plati,na rencku jsem dopisoval 15\" bez problemu,v technicaku jsem mel 13 a 14\",koupil jsem novy 15\"kola s typovym listem,zajel na STK,kde mi list potvrdily a hura na zapsani do technicaku na urad.jak je to jednoduche,ze?problem je,ne vsechny kola maji typovy list,maji je ronal a alessio,co vim.Treba moje F1 v 17\" maji typovy list,ale pouze na 206 a 307,takze mam smolika.Jedine koupit jiny typ,ktere jsou otypovane na 406,nechat zapsat a pak uz by to bylo jedno,jaky kola mam,rozmer by sedel typovy list na 17\" kola P406 Dezent V Dezent F Dotz Shuriken DOTZ Brands Hatch DOTZ Shuriken white AEZ Xylo DOTZ Las Vegas dark DOTZ Las Vegas Vsechny vyse uvedene by meli mit typovy list na P406 v 17\" [upravil dne 21/11/08 genzer] Citovat
Uncheget Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Ja vim ze me taky nabizel chlapek u ktereho jsem kupovla kola ze mi da typovy list prej to neni porblem ale jelikoz mam v rodine zname na PCR tak jsem se o to ani nezajimal.. Citovat
čakom Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: Uncheget Ja vim ze me taky nabizel chlapek u ktereho jsem kupovla kola ze mi da typovy list prej to neni porblem ale jelikoz mam v rodine zname na PCR tak jsem se o to ani nezajimal.. já tím PČR myslel peugeot čr;) Citovat
čakom Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: genzer v cechach typovy list plati,na rencku jsem dopisoval 15\" bez problemu,v technicaku jsem mel 13 a 14\",koupil jsem novy 15\"kola s typovym listem,zajel na STK,kde mi list potvrdily a hura na zapsani do technicaku na urad.jak je to jednoduche,ze?problem je,ne vsechny kola maji typovy list,maji je ronal a alessio,co vim.Treba moje F1 v 17\" maji typovy list,ale pouze na 206 a 307,takze mam smolika.Jedine koupit jiny typ,ktere jsou otypovane na 406,nechat zapsat a pak uz by to bylo jedno,jaky kola mam,rozmer by sedel typovy list na 17\" kola P406 Dezent V Dezent F Dotz Shuriken DOTZ Brands Hatch DOTZ Shuriken white AEZ Xylo DOTZ Las Vegas dark DOTZ Las Vegas Vsechny vyse uvedene by meli mit typovy list na P406 v 17\" [upravil dne 21/11/08 genzer] a něco od ronalu nemá? Citovat
Uncheget Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Vim ze akurat prodava Alessio, CMS, Replika, RSW a Tomason ale ronal bohuzel ne ale jestli to dokaze sehnat to bohuzel nevim Citovat
čakom Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: Uncheget Vim ze akurat prodava Alessio, CMS, Replika, RSW a Tomason ale ronal bohuzel ne ale jestli to dokaze sehnat to bohuzel nevim ronali taky dělaj typový listy ale nevim jestli maj něco i na 406? Citovat
Uncheget Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 tak to nevim jedine nekde najit vyhradniho dovozce a ten to musi vedet ale urcite budou neco delat i na 406 Citovat
čakom Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: Uncheget tak to nevim jedine nekde najit vyhradniho dovozce a ten to musi vedet ale urcite budou neco delat i na 406 no ronaly se dělaj v čr Citovat
Uncheget Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 aha tak to jsem nevedel tak to jedine zjistit primo od vyrobce Citovat
Uncheget Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 tak jsem kouknul na jejich stranky a na 406 jak na coupe tak sedan toho je dost takze jedine jim napsal a zjistit jak to je s typovym listem Citovat
čakom Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: Uncheget aha tak to jsem nevedel tak to jedine zjistit primo od vyrobce zkusím jim napsat. Citovat
Y2K Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 to mi chcete povedat ze tam nedam oficialne ziadne kola?? To neeee.....verim ze jozefsv daco vybavi...lebo toto je hroza ozaj Citovat
Uncheget Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 Nevim nevim no pres peugeot to asi nepujde jedine opravdu ze ti to nekdo vybavi. Citovat
Y2K Odesláno 22. listopad 2008 Autor Odesláno 22. listopad 2008 Leen ja nikoho takeho nemam veru... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.