Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takze typove listy co ti da prodejce u nas jsou k nicemu? Nevim proc je teda davaj vim ze se to dava normalne v nemeckych autoservisech (nechci jmenovat) ktere provozuji u nas v cr a patri k nejvetsim rychloservisum

Odesláno
Původně zaslal: Uncheget

Dik moc. Tak to ti teda moc neporadim i kdyz vim ze kdyz jsem poprve schanel kola na coupe tak v nemecku v peugeotu normalne nabizeli BBS a byli to 18 a dali se k tomu objednat i pruziny 30mm takze urcite niaky zpusob jak to zapsat v peugeotu musi byt jinak by to neprodavali v origo Peugeot prodejne. Nekde mam ten katalog pokusim se ti ho poslat a ukaz to v peugeotu jak se budou tvarit.

Přes PČR to nejde;) mám to vyzkoušený. nechával jsem si dělat i atestaci a bylo mi zděleno že mužu dát na auto jen ty kola co mám v TP.

a že to v německu jde je tím že peugeot si nenechal pro naši zem atestovat 17\" ale jen 16\".

Pokud si v německu peugeot atestoval 17\" tak to tam jde;)

takže toto je ten problém proč to nejde.

Takze typove listy co ti da prodejce u nas jsou k nicemu? Nevim proc je teda davaj vim ze se to dava normalne v nemeckych autoservisech (nechci jmenovat) ktere provozuji u nas v cr a patri k nejvetsim rychloservisum

Když koupíš kola a v typovím listu je uveden typ tvýho auta tak zajedeš s autem na stk tam to okouknou dostaneš razítka a valíš na magistrát je zapsat do tp.

[upravil dne 21.11.2008 čakom]

Odesláno

v cechach typovy list plati,na rencku jsem dopisoval 15\" bez problemu,v technicaku jsem mel 13 a 14\",koupil jsem novy 15\"kola s typovym listem,zajel na STK,kde mi list potvrdily a hura na zapsani do technicaku na urad.jak je to jednoduche,ze?problem je,ne vsechny kola maji typovy list,maji je ronal a alessio,co vim.Treba moje F1 v 17\" maji typovy list,ale pouze na 206 a 307,takze mam smolika.Jedine koupit jiny typ,ktere jsou otypovane na 406,nechat zapsat a pak uz by to bylo jedno,jaky kola mam,rozmer by sedel

typovy list na 17\" kola P406

Dezent V

Dezent F

Dotz Shuriken

DOTZ Brands Hatch

DOTZ Shuriken white

AEZ Xylo

DOTZ Las Vegas dark

DOTZ Las Vegas

Vsechny vyse uvedene by meli mit typovy list na P406 v 17\"

[upravil dne 21/11/08 genzer]

Odesláno

Ja vim ze me taky nabizel chlapek u ktereho jsem kupovla kola ze mi da typovy list prej to neni porblem ale jelikoz mam v rodine zname na PCR tak jsem se o to ani nezajimal..

já tím PČR myslel peugeot čr;)

Odesláno
Původně zaslal: genzer

v cechach typovy list plati,na rencku jsem dopisoval 15\" bez problemu,v technicaku jsem mel 13 a 14\",koupil jsem novy 15\"kola s typovym listem,zajel na STK,kde mi list potvrdily a hura na zapsani do technicaku na urad.jak je to jednoduche,ze?problem je,ne vsechny kola maji typovy list,maji je ronal a alessio,co vim.Treba moje F1 v 17\" maji typovy list,ale pouze na 206 a 307,takze mam smolika.Jedine koupit jiny typ,ktere jsou otypovane na 406,nechat zapsat a pak uz by to bylo jedno,jaky kola mam,rozmer by sedel

typovy list na 17\" kola P406

Dezent V

Dezent F

Dotz Shuriken

DOTZ Brands Hatch

DOTZ Shuriken white

AEZ Xylo

DOTZ Las Vegas dark

DOTZ Las Vegas

Vsechny vyse uvedene by meli mit typovy list na P406 v 17\"

[upravil dne 21/11/08 genzer]

a něco od ronalu nemá?

Odesláno

Vim ze akurat prodava Alessio, CMS, Replika, RSW a Tomason ale ronal bohuzel ne ale jestli to dokaze sehnat to bohuzel nevim

ronali taky dělaj typový listy ale nevim jestli maj něco i na 406?:myslim

Odesláno

tak to nevim jedine nekde najit vyhradniho dovozce a ten to musi vedet ale urcite budou neco delat i na 406

no ronaly se dělaj v čr

• O 5 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...