Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

takze asi takto nejako vyzera kufor 206 sw :)

(ps: sry za kvalitu, fotil som to mobilom)

(ps2: bordel si nevsimajte, bol som akurat dnes rano kupovat zemiaky pre babku a je strasna zima na to aby som ho teraz pratal :D)

image199nc1.th.jpgimage195ak0.th.jpgimage197lq2.th.jpgimage200bf8.th.jpg

[upravil dne 13/12/08 mindwipe]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Neviete náhodou niekto kde kúpim plynové vzpery na kufrové dvere lebo teraz keď mrzne sa ledva držia dvere samé a po vytlmení a nových repro sa určite neudržia a to niekedy bolí...:bojim

Odesláno
Původně zaslal: DIESEL306

Neviete náhodou niekto kde kúpim plynové vzpery na kufrové dvere lebo teraz keď mrzne sa ledva držia dvere samé a po vytlmení a nových repro sa určite neudržia a to niekedy bolí...:bojim

pozrel som na http://obchod.autokelly.sk/ a ked si tam zadas presne svoje auto, a potom stuknes na karoseriu, tak tam na to je zvlast zlozka ze pneumaticke vzpery.. pokial mas niekoho kto moze objednavat cez autokelly (cez zivnost - maju zlavy), tak sa to oplati... ja som tak kupoval stierace... cena tam bola dokopy za oba 1500 (a kamos mi to objednal za 1000) :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Po dlhšej dobe som sa odhodlal vytlmiť kufrové dvere, prikladám aj zopár foto.

Dvere pred demontážou:

[upravil dne 22/2/09 DIESEL306]

[upravil dne 22/2/09 DIESEL306]

post-0-14109604904956_thumb.jpg

Odesláno

Tka nevim prace vyada snazive ae nevim jeslti jdou dve znacky dohormady DYNAMAT a MAGNAT :myslim myslim ze ten tvuj tlumici matros je 2x drazsi nez repro :bojim:D

jj snaha se ceni a dobre delas ze investujes vic do tlumeni kdyz do muziky nechces davat tolik penez....potom muzes jen dopredu

vetsinou silidi nakoupi nejake repro a mysli si jak jim to bude hrat....td.. fandim ti :papa

[upravil dne 24/2/09 Rorro]

Odesláno

S tymi cenami máš pravdu, ale ako som na začiatku písal som len začiatočník s obmedzenými finančnými možnosťami a tlmenie som nechcel odfláknuť lebo repro sa dá vymeniť ale s tlmením je to horšie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...