Pajka Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Zdravím, mám problém s tachometrem. Z ničeho nic mi za jízdy přestává fungovat tachometr....jedu a najednou tachometr neukazuje a zhruba po 3-4 minutách ( jak kdy) se zase nahodí a ukazuje...nejdřív se mi to stávalo jen občas, třeba jendou týdně, teď už mi to dělá i 5krát denně....????? - navíc je to spojený s tím, že jakmile tachometr spadne, tak auto se dostává hůře do tahu....jako kdyby se mu nechtělo moc do otáček, když tachometr naskočí tak auto zatáhne a jedu dál nortmálně! Nevíte někdo co by to mohlo být???? :myslim [upravil dne 18/11/08 Pajka] Citovat
Pajka Odesláno 18. listopad 2008 Autor Odesláno 18. listopad 2008 nikdo se s tím nesetkal ani? Citovat
Bobo.KH Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Zdarec Tak takovyhle problem mam uz 2 mesice.Ale momentalne ho nehodlam resit necham to az po zime. Jinak pokud mas eliktronicky snimac otacek tak ti staci vymenit palubku a melo by vse fachat tak jak ma. Ale co me rikal kamos u myho auto,tak me by to mohlo delat. Ja mam ten snimac primo na prevodovce,tam pocitam ze ho mas take.Tak uvnir je takova jehla ktera ti snimas rychlost a dava inpulz tachometru ktery ti ukazuje kolik presne jede. Lepe uz ti neporadim. Citovat
Milhaus65 Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Na 99 % poškozený mechanizmus tacho, už jsme jich pár opravovali. Nejde objednat jednotlivý budík. Za normálních okolností výměna celého sdruženého přístroje cca 11-14 000 kč dle typu. Jsou prostředky jak to opravit. Když tak SZ. P.S. ted jsem to přečetl pořádně, pokud to má vliv na výkon motoru, tak snímač na převodovce. Bere si z něj info i ECU [upravil dne 19.11.2008 Milhaus65] Citovat
Bobo.KH Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Původně zaslal: Milhaus65 Na 99 % poškozený mechanizmus tacho, už jsme jich pár opravovali. Nejde objednat jednotlivý budík. Za normálních okolností výměna celého sdruženého přístroje cca 11-14 000 kč dle typu. Jsou prostředky jak to opravit. Když tak SZ. P.S. ted jsem to přečetl pořádně, pokud to má vliv na výkon motoru, tak snímač na převodovce. Bere si z něj info i ECU [upravil dne 19.11.2008 Milhaus65] Na vrakaci ta pristrojovka nebude tak draha zase-ne? Citovat
Pajka Odesláno 20. listopad 2008 Autor Odesláno 20. listopad 2008 Tak děkuji za info, snímač na převodovce, to by neměl být problém s výměnou??Jo a nedávno opravovaná řídíci jednotka na to nemůže mít vliv? Citovat
Bobo.KH Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: Pajka Tak děkuji za info, snímač na převodovce, to by neměl být problém s výměnou??Jo a nedávno opravovaná řídíci jednotka na to nemůže mít vliv? Zdarec problem z vymenou urcite nebude problem.Jen zalezi na tom jaky k tomu mas pristup.Ja u406 na prd.Ale kdyz je clovek sikovnej tak vsechno de. U ty ridici jednotky nevim. Dej vedet jak si dopad,at ja po zime muzu jit na jistotu pri vymene. :) Citovat
Pajka Odesláno 20. listopad 2008 Autor Odesláno 20. listopad 2008 Prave to bylo v servise ted dlouho, predtim to stalo taky 2 mesice, mechanik nevedel co s tim je, po rozbrakovani celyho auta zjistil, že to je mrtva jednotka. Takze resit to ted nebudu, pac nevim, kteremu mechanikovi to sverit.. Kdyby neco, napisu jak sem dopadla Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.