Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdar všem

Mam dotázek pánové: mam možnost koupit alu kola vel. 15*7 , 4*108 s ET 35 a bojim se, že budou zevnitř dřít (kvůli velkému ETčku) třeba o misku tlumiče apod. Chci je dát na 306ku starší model. Myslíte, že je tam narvu. Budou na tom 195/50/15 jo a podložky nechci. Díky Marv

Odesláno

Ja tam mel 16\" 6,5 ale hlavne 195ky a byly to original Ouragan a tam si myslim ze bylo ET kolem 22 a vzadu musim rict ze to bylo tak tak.. bylo videt ze o podbeh to trosku srktalo takze bych se asi trochu obaval.. ted mam 15\" 7 ET15 195ky a mam tam tak 1cm mista od gumy coz opravdu neni moc

Odesláno
Napsán autorem Kamil

AKCZ - kde se ti povedlo sehnat tu zadní stříšku???

Bohuzel neporadim protoze se mi to povedlo sehnat uz s autem.. a popravde ani na netu z ruznejch fotek v galeriich po svete jsem to moc nevidel.. snad jen na jedny 306ce jinak nikde.. rekl bych ze je to nejaka francouzska zalezitost ;)

Napr. tady ale kde jsem to nasel to uz nevim :P

Odesláno

Tak už sem je odmítnul. Pučil jsem si od kámoše podobný se stejnym ET a bylo to tak na 2 cm podložku (prostě se opřelo o tlumič a fertig). fakt masakr za ty peníze se mi zamlouvaly...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...