homer33 Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 No tak to som si vsimol aj ja : ), ked idem po dialnici alebo ked sa trochu uvolnim : ) a vytocim to, tak si to olej vypyta ale ked idem normalne do prace 90-kou, tak viac menej pohoda. To znamena teda, ze by som mal byt este cca. v norme. Inak by ma zaujimalo co taky pretekar : ) asi musi nosit 5 litrov oleja v kufri : ) a hlavne ako je na tom s turbom, ci frci vsetko tak ako ma, pri jeho style jazdenia alebo skor pretekania : ). Inak som velmi spokojny, auto som kupoval od cloveka (puntickara), ktory si na neho daval max. pozor. Auto kupoval za nejakych 813 000 starych korun : /, neviem ci by som dal tolke peniaze za malinky peugeot-ik : ). Citovat
207lemans Odesláno 17. září 2010 Odesláno 17. září 2010 ja menim olej 1 krat doroka a nehladim kolko kilometrou mam najazdených............. auto mám 2 rok a olej mi nežere. 1,6THP z prretekarovou upravou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.