Neon Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Čakom: nojasně ... vo tom to je ... To já měl tenkrát před lety 405tou taky v cool stavu a dostal jsem za ní stejně prdlačku ... Achjo, to je nostalgie ... kua se mi chce zase bulet ... Si sem hodim jednu OFFtopic fotku, ať je mi líp ... Citovat
čakom Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: čakom nikdo nemá starší než já nediv se každý jde do novějšího ale ta tvoje nemá chybu ja nevybýral podle roku ale dodle stavu. mužeš koupit 10 let starý auto v dobrým stavu a taky 4 roky starý auto jako trosku. vše zaleží jen na předchozích majitelích. Citovat
Neon Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Ha, ale v ČR bohužel prodává rok a číslíčko na tacháči a velká cedule, že to nebylo bořený ... většina lidí sice stav řeší, ale prd tomu rozumí ... Citovat
čakom Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Původně zaslal: Neon Čakom: nojasně ... vo tom to je ... To já měl tenkrát před lety 405tou taky v cool stavu a dostal jsem za ní stejně prdlačku ... Achjo, to je nostalgie ... kua se mi chce zase bulet ... Si sem hodim jednu OFFtopic fotku, ať je mi líp ... tu tvou 405 si pamatuju. to jsem na tomto foru začínal. to mě povidej když jsem viděl odjíždět moji 120 .... Citovat
čakom Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Původně zaslal: Neon Ha, ale v ČR bohužel prodává rok a číslíčko na tacháči a velká cedule, že to nebylo bořený ... většina lidí sice stav řeší, ale prd tomu rozumí ... je to tak. ja si vzal sebou pro jistotu ještě mechoša:) Citovat
Bobo.KH Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Zdarec ja mam 12/99 psanej az jako 1/00 takze novy model Citovat
paul jane Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 tak take se pridam mam rv 21.11.2001 / 2,2 16v HDI / Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.