Martinsk Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Původně zaslal: jindra73 Zdravím! Tak jaký olej by jste doporučili na 1.6HDI/80kW Fap ... asi nezjistím jaký tam byl, že ? a kolik se ho tam vůbec lije ? Skočila mi hláška na displeji při startu něco jako : engine oil level low( nebo tak nějak ), že by to mnělo i senzor na výšku hladiny oleje ? Jinak mám najeto na oleji 18.000 a ještě jsem neměnil Do tvojho motora by som ti odporučil Total INEO ECS 5W30 C2. To je asi to najlepšie pre tvoj motor ak máš FAP. Ako druhý olej môžeš použiť total quarz 5W40. Tento motor má aj snímač hladiny oleja a často ľúbi blbnúť. Ja som mal tiež 1,6 HDi a tam som požíval Total quartz future 5W30, ale ja som nemal FAP. Objem je tušim 3,8l. Citovat
brutall Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Původně zaslal: Šindy 307 SW 125 kW Hele olej je nejdulezitejsi pro motor. Mam zkusenost s motorem ktery mel 350 tis.Jezdil na Castrol 10w40.Nemeli ho tak jsme tam dali havoline a motor stratil vykon.Na jaky olej jezdi motor od zacatku tak ten tam davej porad. Do peugeota 2 HDI 16V davam Total Quartz 9000 5W 40 a jiny bych tam nedal.Nejlevnejsi olej je na www.oleje-levne.cz tahle adresa je zavirovaná, hlásí to ochrana počítače Citovat
jaturn Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Ano přesně souhlasím s ,Martinsk, já kupoval nedávno www.auto-oleje.cz,je tam i diskuze,kde ti i ochotně poradí.Rozhodně do motoru nic nelij,jen to stojí peníze. Kvalitní olej již vše obsahuje!!! Citovat
janou Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 lacne som nakupil :http://olejposta.sk/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.