Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ondra_S16

jj, to by melo byt oznaceni vybavy..jako toho paketu..

no když tam ma motor 1,1 tak k tomu nedostane emblem gti ne? gti nebo s16 bylo jen na modelu s 87kw teda pokud se nepletu

Odesláno

Ne, je to sportovní verze se vším všudy, ale bohužel je to pouze 1.1l, nápis jsem tam dal navíc... S16(GTI) bych chtěl, ale odradila mě vysoká spotřeba. Teď uvažuju, jak alespoň trochu výkon zvýšit...nějaký nápad?:myslim

[upravil dne 17/11/08 Bindy]

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

hehe co je u tebe velká spotřeba? já než si koupil GTI tak jsem měl Š120 a jezdil jsem jak šnek za 7-9litrů, teď jezdím za to samo:)

Tak já na 1.1l mám spotřebu kolem 7litrů a to jezdím většinou po městě. Po dálnici mám 6litrů. Jakou máš ty?

Odesláno

Já jsem tady právě četl, že spotřeba je někde kolem 10litrů. I můj známý automechanik mi říkal, že by to žralo tolik... Navíc já vím, jak jezdím, takže těch 10litrů bych měl furt...

Odesláno

no ja se toho taky nejdřív bál ale to tě za dva týdny přestane bavit, jednak aby to nežralo a taky abys to někde nerozstřelil, a když se s tím občas proletíš tak tě ta spotřeba nezabije

Odesláno

No jo, teď možná trochu lituju... Ale tak zase já jezdím každý den a myslím, že měsíčně by to byl výraznější rozdíl oproti mé 1.1l. Věřím ale, že to musí jet skvěle...Zatím jsem se v tom ale bohužel neprojel...:(

Odesláno

aha, tak to bohužel nejsem já...:) ještě takový technický dotaz mimo...máš vzadu na kufru normální černý znak Peugeotu? Já to mám nějaké sloupnuté, je to jen stříbrné a dost mě to štve...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...