Bindy Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 OK, díky. To by mohli mít přímo v Peugeotu...Ale zase 500kč se mi za to zbytečně dávat nechce, snad budou mít jen tu nálepku. Citovat
kujon106 Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Co se spotřeby týče, tak je vyšší, ale zase né nijak dramaticky. S gti se prý nechá jet i za 6 , což se mě teda nikdy nepovedlo, nejméně kolem 7. A když se mu šlape na krk, tak i dvojnásobek :-) Jinak ten zadní znak se nedá samosatně koupit, jedině s tim plastíkem. A stál 600 Citovat
Lentilka Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 nebo to zakituj nastřikej a nalem na to samolepku no ja se na tech sest taky nedostal, to bych to musel pujčit mamě [upravil dne 17.11.2008 Lentilka] Citovat
Black Joe Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Pokud to uděláš podle Lentilky a budeš zadek zavařovat, něco pro inspiraci ,na nárazník nekoukej hrůza ,ale je to v tvé barvě. Citovat
Ondra_S16 Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Ja jsem jel z Plzne do Hranic za 6,5 L. Jinak normalne co jezdim, tak kolem 8,5. Citovat
Bindy Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: kujon106 Co se spotřeby týče, tak je vyšší, ale zase né nijak dramaticky. S gti se prý nechá jet i za 6 , což se mě teda nikdy nepovedlo, nejméně kolem 7. A když se mu šlape na krk, tak i dvojnásobek :-) Jinak ten zadní znak se nedá samosatně koupit, jedině s tim plastíkem. A stál 600 Já se právě bojím, že bych jezdil za dvojnásobek... Vím, jak jezdím teď a když si představím tu sílu S16, tak nevím nevím... Jinak o zavařování jsem samozřejmě uvažoval a pokud budou penízky, tak se na to chystám a to i vepředu. Teď ale budu flockovat celý interiér a příjdou na řadu i Angel Eyes a možná i nějaký výfuk, ptz mi bohužel právě praskl, takže je to rámus jak kdybych jezdil DTM... Citovat
jakub106GTI Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Bindy - tak to se nech svézt někdy v 16V at víš ö čem to je:) já než jsem si koupil gti tak jsem v tom taky nikdy nejel, ale když jsem vylezl po první jízdě veděl jsem že to musím mít at je spotřeba jaká je:) jinak já jezdím tak za těch 9 Citovat
Lentilka Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Bindy - tak to se nech svézt někdy v 16V at víš ö čem to je:) já než jsem si koupil gti tak jsem v tom taky nikdy nejel, ale když jsem vylezl po první jízdě veděl jsem že to musím mít at je spotřeba jaká je:) jinak já jezdím tak za těch 9 přesně tak, byla to laska na prvni svezení Citovat
Lentilka Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 a ja to nemyslel jak je to na te fotce!!! jsem myslel ať zakytuješ tu diru co ti zbude v tom plastu když vyhodíš ten znak peugeotu Citovat
Bindy Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: Lentilka a ja to nemyslel jak je to na te fotce!!! jsem myslel ať zakytuješ tu diru co ti zbude v tom plastu když vyhodíš ten znak peugeotu Já vím, jak jsi to myslel:) Citovat
Bindy Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: Lentilka Původně zaslal: jakub106GTI Bindy - tak to se nech svézt někdy v 16V at víš ö čem to je:) já než jsem si koupil gti tak jsem v tom taky nikdy nejel, ale když jsem vylezl po první jízdě veděl jsem že to musím mít at je spotřeba jaká je:) jinak já jezdím tak za těch 9 přesně tak, byla to laska na prvni svezení No jo, jenže já mám tuto 106ku od března a nechce se mi jí tak brzy zbavovat... A navíc fakt nemám přebytečné peníze na nákup dalšího...Pokud by se mi ale povedlo tuto 106 prodat za tolik, abych si mohl bez dalších investic koupit S16, tak bych to bral všemi deseti... Citovat
mino Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: Lentilka Původně zaslal: jakub106GTI Bindy - tak to se nech svézt někdy v 16V at víš ö čem to je:) já než jsem si koupil gti tak jsem v tom taky nikdy nejel, ale když jsem vylezl po první jízdě veděl jsem že to musím mít at je spotřeba jaká je:) jinak já jezdím tak za těch 9 přesně tak, byla to laska na prvni svezení JJ to jsou i moje slova:D Citovat
Ondřík106s Odesláno 17. listopad 2008 Autor Odesláno 17. listopad 2008 tyto auta šly šíleně cenové dolů, 1.4 rally sport 1998 se dá sehnat uz za 35000 u nás, a 1.1 vetsinou kolem 40000-45000 no a v nemecku je to jeste levnejší, samozrejme plus další poplatky, ted jsou dve 1.4 sport myslím na www.sauto.cz, jedna za 35OOO a druhá za 30000 Citovat
Lentilka Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: Bindy Původně zaslal: Lentilka a ja to nemyslel jak je to na te fotce!!! jsem myslel ať zakytuješ tu diru co ti zbude v tom plastu když vyhodíš ten znak peugeotu Já vím, jak jsi to myslel:) no ale ten s tou fotkou to nepobral:D Citovat
Bindy Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: Lentilka Původně zaslal: Bindy Původně zaslal: Lentilka a ja to nemyslel jak je to na te fotce!!! jsem myslel ať zakytuješ tu diru co ti zbude v tom plastu když vyhodíš ten znak peugeotu Já vím, jak jsi to myslel:) no ale ten s tou fotkou to nepobral:D Ale on ji tam hodil jen informačně a psal, že ten nárazník ne... Citovat
Black Joe Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Pobral ,ale jiným způsobem, znak co stojí pár kaček, raději kitovat a přelepovat nálepkami?:blicismajlik Citovat
Black Joe Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Dík Bindy ,bylo to jen pro inspiraci ,jen to Lentilka nepobral Citovat
kujon106 Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 tak tak, s16 láska na první svezení :-) (u mě to teda bylo saxo vts, ale i tak se to počítá ) Citovat
Bindy Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: kujon106 tak tak, s16 láska na první svezení :-) (u mě to teda bylo saxo vts, ale i tak se to počítá ) Jo jo, o saxu jsem taky uvažoval, ale nakonec jsem si vybral Peugeotka:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.