Black Joe Odesláno 4. listopad 2008 Autor Odesláno 4. listopad 2008 Nádhera, která má jen jednu nevýhodu ,neparkuje mi to v garáži. Citovat
Spiral Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 vrrrrrrrrr vrrrrrrrraaaaaaaaaaaa vvrrrrrraaaaaaaaauuuuuuuuuuuu :potlesk Citovat
Ondra_S16 Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 protoze by byly nedostatkovym zbozim:D:D Je to moc moc peknee:mrk:potlesk Uvital bych tento bodykit, ale ta cena:( Citovat
jakub106GTI Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: Spiral a ja bych zase misto cerny chtel orandzovou metlu a nebo ve zlute.... skoda ze se tak origos nedelali ¨ ale ve žluté jsou origo GTI např. Lentilka má origo žlutou:super [upravil dne 5.11.2008 jakub106GTI] Citovat
jakub106GTI Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: Black Joe Já vím ,jen tě tak škádlím . Snad se nějaká černá pořádná objeví. Hledám u nás i v Německu tak se uvidí. a co saxo VTS to tě neláká? Citovat
Black Joe Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Není špatné , bohůžel a to se nechci dotknout příznivců citroenů nelíbí se mi předek a interiér. Proč vlastně chci černou s 16 ? Protože mám již černou ,normální 106 a jedna by byla na hraní druhá na práci. Saxo viz tento interiér je fakt ošklivý, potah jak u gauče:grr a to má snad většina saxíků, pěkný je vzácný a je v kůži. Citovat
MrChodny Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 hehe, toto je stary model, tyto potahy se v novych moc nevyskytuji (jestli vubec), resp. je na vyber z vice variant. Na druhou stranu kuze nebyla snad ani za priplatek Citovat
jakub106GTI Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: Black Joe Není špatné , bohůžel a to se nechci dotknout příznivců citroenů nelíbí se mi předek a interiér. Proč vlastně chci černou s 16 ? Protože mám již černou ,normální 106 a jedna by byla na hraní druhá na práci. Saxo viz tento interiér je fakt ošklivý, potah jak u gauče:grr a to má snad většina saxíků, pěkný je vzácný a je v kůži. no je to takový plyšák:-)ale ten motor:-) Citovat
Black Joe Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Motor to je jiná samozřejmě, ale mám čas, ona se snad nějaká černá 106 objeví. MrChodny kůži jsem viděl u saxa už několikrát, cena však byla vždy příliš vysoká a auto bylo v Německu. Saxo VTS r.v. 2003 a potahy viz obrázek jinak černý krasavec http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6395083 Citovat
kujon106 Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Do saxa se opravdu kůže nikdy nedávala Jestli si to někde viděl, tak to je dodělávka toho kterého majitele (či předchozího)... The two sports models had better seats and fabrics, although leather was never an option unlike the directly competing, but more expensive, Peugeot 106 GTi. Jo a kdyby ještě někoho zajímaly zajímavosti, tak můžu něco přidat :-) Kupříkladu: Air-conditioning was never an option on right-hand-drive Saxo\'s because the blower motor was mounted in the bulk-head on the drivers side. As a result, there was insufficient space available to accommodate the evaporator, except by first ducting the air flow to the passenger side and then at the expense of the glove-box. Although an after-market kit was available that did exactly this, the resultant pressure loss made the system noisy and ineffective. The blower motor could also not be easily relocated, since the windscreen wiper motor was mounted in the passenger side space. [upravil dne 5.11.08 kujon106] Citovat
Black Joe Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Hmmm, tak to koukám, sleduji 106 a saxa na mobile.de již řadu let a pár kůží jsem už viděl . Musím,říct že to byly vždy voňavky. Citovat
jakub106GTI Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: Black Joe Hmmm, tak to koukám, sleduji 106 a saxa na mobile.de již řadu let a pár kůží jsem už viděl . Musím,říct že to byly vždy voňavky. jo jo i na saxo srazu to tam někdo měl, ale musíš si to nechat přečalounit;) nebo koupit ze 106 tky Citovat
Spiral Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Spiral a ja bych zase misto cerny chtel orandzovou metlu a nebo ve zlute.... skoda ze se tak origos nedelali ¨ ale ve žluté jsou origo GTI např. Lentilka má origo žlutou:super [upravil dne 5.11.2008 jakub106GTI] no jooo fakt a ja myslel ze zlute byly jen rally... Citovat
jakub106GTI Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: Spiral Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Spiral a ja bych zase misto cerny chtel orandzovou metlu a nebo ve zlute.... skoda ze se tak origos nedelali ¨ ale ve žluté jsou origo GTI např. Lentilka má origo žlutou:super [upravil dne 5.11.2008 jakub106GTI] no jooo fakt a ja myslel ze zlute byly jen rally... Citovat
Spiral Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 tak to uz je dost velkej haaarkor.... myslim ze bych zustal u 106 maxi Citovat
Black Joe Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Taky bych řekl , myslím že 106 s16 to sluší spíš v origo. Nebo ten maxi je také fajn. Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 jj také souhlasím origo nebo maxi tahle žlutá svítivka je moc přeplácnutá....jen ty skořápky by ušly;) Citovat
Black Joe Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Tady je ještě jedna pěkná žlutá [upravil dne 5.11.2008 Black Joe] Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 jj origo je pěkná GTi:super myslel jsem tuhle poslední.... Citovat
Black Joe Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Stačí pár drobností jako čirá optika, rozpěrná tyč ,chrom na motoru a kit sání, pak je to ještě větší krasavec a nemusí mít nárazník s obrovskou hubou, jak to teď bastlí Peugeot u svých nových modelů o tuningu ani nemluvě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.