Dragunov Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Dneska je den otevřenejch dveří na Mosteckym autodromu. Za stovku a jezdí se 10 minut, to by mohlo stačit tak na 3 okruhy. S kámošem tam za chvíli jedem ) Citovat
.mycTD Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 typicky ucastnik volnych jizd je tuner, pripadne amatersky zavodnik testujici new features na sve kare, sem tam nejaky majitel supersportu. do toho pochopitelne par sluzebnich 2.0TDI. kazdop. 5.5km se nezda, ale par ostrych kol na krev uz auto dost pociti a neni pravidlem, ze vsichni ucastnici odjedou domu po vlastni ose;) takze jestli jsi z daleka, tak je urcite dobre mit v zaloze plan B. [upravil dne 26|10|08 .mycTD] Citovat
@re Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 byl jsem v Brně s mým coupé. Překvapivě je tam coupé moc dobře. Podvozek i brzdy perfektně drží (18\" kola s GY F1 a 40mm snížení + brembo kotouče a valeo desky). Jen teplota motoru byla na 120°C po osmi kolech... Klasické havarijní či povinné pojištění se na jízdu po okruhu nevztahuje! Určitě doporučuji! Citovat
čakom Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 tak jsem to zjistil 400 na 30min a na okruhu je max 45 aut Citovat
KoudaK Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Jo a při vjezdu na tratˇ se podepisuje papír,že je to na vlastní nebezpečí a člověk ručí sám za sebe atd... Citovat
barenst Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Brno dobre , asi zalezi i na voze a kdy se jezdi , ja tym byl presne pred rokem a zadny znamky na voze jsem nepocitil , ale teplota oleje taky stale kolem 120, voda se ale drzela v klidu kolem 92-95. Cx Gti Turbo rok 86 Samozdrejme tvrdci sadu Hydrokouli , kvalitni TRX pneu a nove kotouce sportovni ,jen letos to brno nejak nevyslo (jiny program ) [upravil dne 26/10/08 barenst] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.