Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak v pugu by je meli mit no... ale nechal bych tam aspon nakej rezervni zamek, pac otec taky zaslepil zamky na alfe 156 ze ma v kufru rezervni, ale pak kdyz se mu posrala dalka tak teprv zjistil ze nejdou sklopit zadni sedacky...... ale ja mu to rikal...... takze aspon jeden u ridice bych nechal

Odesláno

aky magicar mas.... ja mam AS100 ale tie rozsirene funkcie nepouzivam ani o nich neviem...pouzivam, zamykani,otvaranie, dialkovy start a tým to konci.....

bolo to k autu pri kupe, tak som to neriesil

Původně zaslal: genzer

ja si auto dokazu otevrit nouzove vyklepanim pinu na celni okno:Dje to jedna z funkci magicaru:super

Odesláno

8000B,zase nemam dalkovy start,tenkrat jsem to nechtel,pac se musi dat bypas modul a uvnitr musel byt klicek nebo cip imobilizeru,a mel jsem strach,aby toho nekdo znalej nezneuzil

jinak k tem zaslepkam,myslim ze je to na poz. 30,obj. c.9170 P4,mela by to být sada 2ks a cena 154 s DPH

post-0-14109602660821_thumb.jpg

Odesláno

a aby som nezabudol funkciu dochladzovania turbo motora..... cize aj po vytiahnuti kluca zo zapalovania motor ide a po dvoch min. sa vypne...

Původně zaslal: marisw

aky magicar mas.... ja mam AS100 ale tie rozsirene funkcie nepouzivam ani o nich neviem...pouzivam, zamykani,otvaranie, dialkovy start a tým to konci.....

bolo to k autu pri kupe, tak som to neriesil

ja si auto dokazu otevrit nouzove vyklepanim pinu na celni okno:Dje to jedna z funkci magicaru:super

Odesláno

sakra ja takee nevidiim na 206tku...

nic no, dam si normalne zavarit :P hehe

a aj tak tam ide magicar AS100 cize budem popriipade klepat aj ja ten kood na skle;)

sranda :roker

Odesláno

LOL to ppocujem prvy krat ze vyklepat nudzovy kod na sklo ... TO jako normalne si poklopes po skle v nejakych intervalech a auto sa odomkne ?

Odesláno

8000B,zase nemam dalkovy start,tenkrat jsem to nechtel,pac se musi dat bypas modul a uvnitr musel byt klicek nebo cip imobilizeru,a mel jsem strach,aby toho nekdo znalej nezneuzil

jinak k tem zaslepkam,myslim ze je to na poz. 30,obj. c.9170 P4,mela by to být sada 2ks a cena 154 s DPH

řekl bych že pozice 30 je táhlo od zámku co ja vzadu na zámečku na pozici 22. A myslím že už se to nedá objednat ale tím si nejsem jistej.

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

LOL to ppocujem prvy krat ze vyklepat nudzovy kod na sklo ... TO jako normalne si poklopes po skle v nejakych intervalech a auto sa odomkne ?

v pravem dolnim rohu mam nalepeny VPS piezoelektricky senzor.pin kod si zadas sam,ctyrmistne cislo,v pripade potreby si tak auto vyklepanim pin kodu na senzor otevres

Odesláno
Původně zaslal: buga

sakra ja takee nevidiim na 206tku...

nic no, dam si normalne zavarit :P hehe

a aj tak tam ide magicar AS100 cize budem popriipade klepat aj ja ten kood na skle;)

sranda :roker

Viděl jsem na belgickým foru že si borec zavařil zámky a zameček schoval pod lištu.

Odesláno

Původně zaslal: Lubk0

v pravem dolnim rohu mam nalepeny VPS piezoelektricky senzor.pin kod si zadas sam,ctyrmistne cislo,v pripade potreby si tak auto vyklepanim pin kodu na senzor otevres

To nám ukazovak Pe.Tr na sraze v šebetově.

Odesláno
Původně zaslal: čakom

řekl bych že pozice 30 je táhlo od zámku co ja vzadu na zámečku na pozici 22. A myslím že už se to nedá objednat ale tím si nejsem jistej.

jsem to bral podle toho,ze zamky jsou na pozici 23(viz. servicebox).zkusim objednat a uvidime,ja si myslim,ze vto je ono

Odesláno

Původně zaslal: čakom

jsem to bral podle toho,ze zamky jsou na pozici 23(viz. servicebox).zkusim objednat a uvidime,ja si myslim,ze vto je ono

a 22 je taky zameček ale ta 30. to nebude.

Odesláno

Sakra, Vy tady otvíráte auta klepáním pinu na čelní sklo a mě nefunguje ani pitomej dálkáč...:-( A nevím co s ním je... Baterku jsem vyměnil a ono pořád nic...:(

Odesláno

No jo, ja uz na auto nekdy jan spatne mrknu a odemika a startuje samo :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...