Ditrostravacity Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 chci zaslepit zámky na 406tce nevíte gde tyto záslepky sehnat??? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 To pocujem prvy krat... To by bolo celkom fajn Citovat
genzer Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 ja je mam,ale uz tam byli,kdyz jsem auti koupil,ja bych zkusil se zeptat u peugeota:D Citovat
wooody Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 tak v pugu by je meli mit no... ale nechal bych tam aspon nakej rezervni zamek, pac otec taky zaslepil zamky na alfe 156 ze ma v kufru rezervni, ale pak kdyz se mu posrala dalka tak teprv zjistil ze nejdou sklopit zadni sedacky...... ale ja mu to rikal...... takze aspon jeden u ridice bych nechal Citovat
genzer Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 ja si auto dokazu otevrit nouzove vyklepanim pinu na celni okno:Dje to jedna z funkci magicaru:super [upravil dne 22/10/08 genzer] Citovat
marisw Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 aky magicar mas.... ja mam AS100 ale tie rozsirene funkcie nepouzivam ani o nich neviem...pouzivam, zamykani,otvaranie, dialkovy start a tým to konci..... bolo to k autu pri kupe, tak som to neriesil Původně zaslal: genzer ja si auto dokazu otevrit nouzove vyklepanim pinu na celni okno:Dje to jedna z funkci magicaru:super Citovat
genzer Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 8000B,zase nemam dalkovy start,tenkrat jsem to nechtel,pac se musi dat bypas modul a uvnitr musel byt klicek nebo cip imobilizeru,a mel jsem strach,aby toho nekdo znalej nezneuzil jinak k tem zaslepkam,myslim ze je to na poz. 30,obj. c.9170 P4,mela by to být sada 2ks a cena 154 s DPH Citovat
marisw Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 a aby som nezabudol funkciu dochladzovania turbo motora..... cize aj po vytiahnuti kluca zo zapalovania motor ide a po dvoch min. sa vypne... Původně zaslal: marisw aky magicar mas.... ja mam AS100 ale tie rozsirene funkcie nepouzivam ani o nich neviem...pouzivam, zamykani,otvaranie, dialkovy start a tým to konci..... bolo to k autu pri kupe, tak som to neriesil Původně zaslal: genzer ja si auto dokazu otevrit nouzove vyklepanim pinu na celni okno:Dje to jedna z funkci magicaru:super Citovat
buga Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 sakra ja takee nevidiim na 206tku... nic no, dam si normalne zavarit hehe a aj tak tam ide magicar AS100 cize budem popriipade klepat aj ja ten kood na skle;) sranda Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 LOL to ppocujem prvy krat ze vyklepat nudzovy kod na sklo ... TO jako normalne si poklopes po skle v nejakych intervalech a auto sa odomkne ? Citovat
čakom Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 Původně zaslal: genzer 8000B,zase nemam dalkovy start,tenkrat jsem to nechtel,pac se musi dat bypas modul a uvnitr musel byt klicek nebo cip imobilizeru,a mel jsem strach,aby toho nekdo znalej nezneuzil jinak k tem zaslepkam,myslim ze je to na poz. 30,obj. c.9170 P4,mela by to být sada 2ks a cena 154 s DPH řekl bych že pozice 30 je táhlo od zámku co ja vzadu na zámečku na pozici 22. A myslím že už se to nedá objednat ale tím si nejsem jistej. Citovat
genzer Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 Původně zaslal: Lubk0 LOL to ppocujem prvy krat ze vyklepat nudzovy kod na sklo ... TO jako normalne si poklopes po skle v nejakych intervalech a auto sa odomkne ? v pravem dolnim rohu mam nalepeny VPS piezoelektricky senzor.pin kod si zadas sam,ctyrmistne cislo,v pripade potreby si tak auto vyklepanim pin kodu na senzor otevres Citovat
čakom Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 Původně zaslal: buga sakra ja takee nevidiim na 206tku... nic no, dam si normalne zavarit hehe a aj tak tam ide magicar AS100 cize budem popriipade klepat aj ja ten kood na skle;) sranda Viděl jsem na belgickým foru že si borec zavařil zámky a zameček schoval pod lištu. Citovat
čakom Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 Původně zaslal: genzer Původně zaslal: Lubk0 LOL to ppocujem prvy krat ze vyklepat nudzovy kod na sklo ... TO jako normalne si poklopes po skle v nejakych intervalech a auto sa odomkne ? v pravem dolnim rohu mam nalepeny VPS piezoelektricky senzor.pin kod si zadas sam,ctyrmistne cislo,v pripade potreby si tak auto vyklepanim pin kodu na senzor otevres To nám ukazovak Pe.Tr na sraze v šebetově. Citovat
genzer Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: genzer 8000B,zase nemam dalkovy start,tenkrat jsem to nechtel,pac se musi dat bypas modul a uvnitr musel byt klicek nebo cip imobilizeru,a mel jsem strach,aby toho nekdo znalej nezneuzil jinak k tem zaslepkam,myslim ze je to na poz. 30,obj. c.9170 P4,mela by to být sada 2ks a cena 154 s DPH řekl bych že pozice 30 je táhlo od zámku co ja vzadu na zámečku na pozici 22. A myslím že už se to nedá objednat ale tím si nejsem jistej. jsem to bral podle toho,ze zamky jsou na pozici 23(viz. servicebox).zkusim objednat a uvidime,ja si myslim,ze vto je ono Citovat
čakom Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 Původně zaslal: genzer Původně zaslal: čakom Původně zaslal: genzer 8000B,zase nemam dalkovy start,tenkrat jsem to nechtel,pac se musi dat bypas modul a uvnitr musel byt klicek nebo cip imobilizeru,a mel jsem strach,aby toho nekdo znalej nezneuzil jinak k tem zaslepkam,myslim ze je to na poz. 30,obj. c.9170 P4,mela by to být sada 2ks a cena 154 s DPH řekl bych že pozice 30 je táhlo od zámku co ja vzadu na zámečku na pozici 22. A myslím že už se to nedá objednat ale tím si nejsem jistej. jsem to bral podle toho,ze zamky jsou na pozici 23(viz. servicebox).zkusim objednat a uvidime,ja si myslim,ze vto je ono a 22 je taky zameček ale ta 30. to nebude. Citovat
gasaxx Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 Sakra, Vy tady otvíráte auta klepáním pinu na čelní sklo a mě nefunguje ani pitomej dálkáč...:-( A nevím co s ním je... Baterku jsem vyměnil a ono pořád nic... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 No jo, ja uz na auto nekdy jan spatne mrknu a odemika a startuje samo :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.