antal Odesláno 23. říjen 2008 Autor Odesláno 23. říjen 2008 To vsetko viem ale su ludia(firmy)co by mi ich dali aj s atestom,myslim predne bocne aj ked uz ich mam z vyrobi tonovane.Ten posledni co som sa ho pytal tak mi do predu atest neda a upozornil ma ze aj ked tam budem mat folie s atestom od niekoho tak ak ma zastavia policajti tak mi pokutu mozu dat aj tak.Mozem sa na to vsetko vyprdnut a dat si ich len dozadu ale ja by som strasne rad trocha aj vpredu. Citovat
Lachtis Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Původně zaslal: antal To vsetko viem ale su ludia(firmy)co by mi ich dali aj s atestom,myslim predne bocne aj ked uz ich mam z vyrobi tonovane.Ten posledni co som sa ho pytal tak mi do predu atest neda a upozornil ma ze aj ked tam budem mat folie s atestom od niekoho tak ak ma zastavia policajti tak mi pokutu mozu dat aj tak.Mozem sa na to vsetko vyprdnut a dat si ich len dozadu ale ja by som strasne rad trocha aj vpredu. Přesně, jak píšeš! Můžeš sehnat člověka, který Ti dá ATEST dopředu, ale je Ti to k ničemu. Většina policajtů ví, o kolik můžeš mít zatmavený přední skla (povolených 75% je jako nic), takže pokud to bude více tmavé policajt Ti pokutu dá. Já je mám půl roku a zatím OK. Kamarád má černý jak uhlí, myslím 5% a má je přes rok a nic. Neřešil bych to a pokud mě polda zastaví a bude mít nějaké keci určitě se s ním nějak rozumně domluvím:D Citovat
wagy Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 folie ma vyšli na 2200 sk,deflektory komplet na 900 sk.A k tym foliam vpredu.Kolegovy sa stalo ze ich trhal dole /vpredu/ aby nedostal 2000 sk pokutu!!!A počul som že pravdepodobne sa schvalia aj do predu !!!Samo že nie tak tmave jak vzadu ale čosi sa šuška. Citovat
antal Odesláno 24. říjen 2008 Autor Odesláno 24. říjen 2008 No aj ked u nas nieco schvalia tak to bude ako v CZ max 75% takze ziadna slava.Inak vyzera to dobre asi takto skonci aj moje este uvidim.Aako po chipu?Je to poznat a cena? Citovat
wagy Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Původně zaslal: antal No aj ked u nas nieco schvalia tak to bude ako v CZ max 75% takze ziadna slava.Inak vyzera to dobre asi takto skonci aj moje este uvidim.Aako po chipu?Je to poznat a cena? Chip stal 10000 sk bez dph/som sa dohodol/:o 1500 sk zaťažova brzda MAHA pred chipovanim:roker 0 sk po chipovani meranie na brzde:super No nebol som moc spokojny :myslim/ bol tam nárast len nejakých 9 koní/tak mi šrac ponukol neni problem nech pridem o tyždeň že to chipneme znova:roker.Samozrejme už som neplatil nič.:superPo tom druhom chipe/že vraj su tri typy chipov pre Peugeot207/som max spokojny.:potlesk:potleskSpotreba išla o 0,5 litra dole a možem povedať že jazdim,no jazdim 120-150km/h,toto je normal u mna!!!NO a možem povedať že tento čip nie je len o navýšení výkonu ,ale o celkovom nastavení.Okrem toho ,že to auto teraz ťaha jak blázon a pekne od podlahy/a neni problem točiť to do červeného-čo predtym nešlo,absolutne to auto netahalo jak som tam mal 3300 otačok ako keby zapol obmedzovač!!!,teraz to taha jak dive/skultivoval sa chod motora,krasne si to pradie,je to tichšie no auto bez chipu už nechcem !!! Citovat
wagy Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 A na tej prvej fotke vlavo to nie som ja !!! Citovat
antal Odesláno 25. říjen 2008 Autor Odesláno 25. říjen 2008 Původně zaslal: wagy A na tej prvej fotke vlavo to nie som ja !!! No to som si ani nemyslel:D Citovat
wagy Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Původně zaslal: antal Původně zaslal: wagy A na tej prvej fotke vlavo to nie som ja !!! No to som si ani nemyslel:D Ten tvoj stroj s tym vykonom tom musi trhať asfalt:D!!! Kupoval si nové? A kolko stal? Citovat
antal Odesláno 25. říjen 2008 Autor Odesláno 25. říjen 2008 Asfalt sice netrha,preto rozmyslam o chipu:D ale je to paradne zvezenie.Stalo to celkom dost 580000kc:ticho ale uz to ma velmi zaujimavu vybavu Citovat
wagy Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 daj aku to ma vybavu!!! A k čipu tvojho tatoša. Nárast výkonu a krútiaceho momentu Nárast výkonu nie je numericky veľmi zaujímavý, ale v prevádzke je zvýšenie výkonu citeľné. Spôsobuje to najmä zvýšenie a posun krútiaceho momentu k nižším otáčkam. Auto je silnejšie a má lepšiu akceleráciu hlavne pri nižších prevodových stupňoch. Numericky je zvýšenie výkonu asi o 1-10 % zo sériovej hodnoty. Nárast výkonu nie je vždy pri rovnakom type auta totožný. Reálne parametre sú závislé od kódu a typu motora, roku výroby, softvéru riadiacej jednotky, prevodovky a technického stavu vozidla. Zníženie spotreby Pri tomto type motora zníženie spotreby nezaručujeme. Vzhľadom na zvýšenie výkonu aj krútiaceho momentu a vzhľadom na súčasný posun výkonových kriviek k nižším otáčkam, z fyzikálnych dôvodov k zníženiu spotreby príde. Táto hodnota nie je však v praxi merateľne zaujímavá. Citovat
antal Odesláno 26. říjen 2008 Autor Odesláno 26. říjen 2008 Ja som pozeral priebezne po nejakych firmach a chipuje sa to na 180k/295Nm,celkom zaujimave hodnoty ze? No a ta vybava je GT http://www.peugeot.cz/general/Brochures/index.php?c=d72bee6386250f0103f1b66b37483967# [upravil dne 26.10.2008 antal] [upravil dne 26.10.2008 antal] Citovat
wagy Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Původně zaslal: antal Inak pekna opierka,original? No kupoval som ju v Pevgeote v Košiciach a tam mi povedal že je original do 207-ky,stala 2800 sk,ale nie je original z výroby. Citovat
wagy Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 No neviem odkial maš tie informacie,ale si si isty že sa to po čipe dvihne na 180 koní ??? Podla mna tak maximalne na 165 koní!!! Daj si to zmerat pred chipovaním a pocipovaní.Počkaj ešte otazočka! Ma to turbo ??? Citovat
antal Odesláno 27. říjen 2008 Autor Odesláno 27. říjen 2008 Wagy asi si si nevsimol co mam v podpise,ze?Peugeot 207GT(1.6T 150k) Citovat
antal Odesláno 27. říjen 2008 Autor Odesláno 27. říjen 2008 Neviem ci to ma presne 150k lebo zmerat som to nebol ale ak pisu ze po chipu to bude 180k tak by to tak malo byt Citovat
Lachtis Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Ahoj, posílám slíbené foto 207 GT mojí známé. Když to kupovali v Peugeotu říkali, že jsou první v ČR kdo to má. Motor 1.6 HDi 80kW a kromě navigace to má úplně plnou výbavu:mrk. Omlouvám se za kvalitu foto ( v telefonu nemám zrovna kvalitní foťák) Těch 180 koní je naprosto reálná hodnota. Navýšení bude z tvých 110kW na cca 132 kW. Myslím, že to je ideální nárůst ( určitě by šlo i víc) [upravil dne 27.10.2008 Lachtis] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.