Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Geri007

antal: :D:D a pekna?? prace na ni bylo dost... a vzdycky nas strasne rozcili, kdyz lidi rikaj, ze je to seriovka...:bacha:bacha

Mne sa na tom aute najviac pačia chrom doplnky.Možno by to chcelo vetšie kola,ale to ma na bežne jazdenie?
Odesláno

antal: jjj.. normalne s ni jezdi, ted je teda ve stavu rozebranem a intenzivne se na ni pracuje na kocce:-) a pribyde dost veci, vcetne chrom doplnku a je to vazne pecka - muzu rict...:aut:D:D:roker

[upravil dne 13/3/09 Geri007]

Odesláno

zdravím ve spolek .. koukám, že semka nahodila Geri007 moji Cecílii ..... (Peugeot 207 CC Sport Pack 1.6 THP 16V)

ač se to nezdá, tak na autě je toho uděláno opravdu dost .. v současné době se na ní intenzivně dělá ... i když jde převážně o doladění detailů .... a větší zásahy proběhnou až dle financí v sezóně .. jinak kola jsou 18\" .... nepřijdou mi malá .. 19\" jsem v požadovaném rozměru a stylu nenašla ..... a 20\" si myslím, že už by působilo směšně (i když jsem si s touto myšlenkou hrála celou zimu)

na airbrush motorového prostoru jsem náležitě hrdá .. už kvůli tomu, že to není klasická technika .. stříkaná pistolí, ale je to vše pěkně růčo štětcem a to byl záměr .....

celkově se snažím jít si s autíčkem svou cestou a nesplynout s davem .. a hlavně nenechat se ovlivnit názory druhých .. přeci jen dělám si autí pro radost a ne jen kvůli bodům na TC ...... a je to holčičí auto a jako takové i zůstane

případné dotazy ráda zodpovím, když už sem bylo moje zlatko nahozeno

pár fotek z loňska .. aktuální zatím nejsou

jedna.th.jpg

dvasdv.th.jpg

27878468.th.jpg

Odesláno

jj sezóna je vskutku za dveřmi a snad v prvním týdnu v měsíci dubnu i vyjedu s autíkem z garáže a konečně se i projedu .. jak jsem řekla, je to převážně o detailech .. takže to nemá smysl vypisovat .. člověku by to nic neřeklo .. to zapůsobí (doufám, že kladně) až jako celek .. ale mohu říci, že bude dodělaný motorový prostor .. přibude drobet toho chromu .. zlata .. a airbrushe ....... a jinak jak mi lidičky znají ...tak jsem jak ta straka na blejskavé věci .... takže autí bude víc doplněno krystaly swarovski než tomu bylo na finále TC ... mohu-li pro představu doplnit ... tak interiér doplní téměř celá řada od Isotty .. z řady Isotta URBANGLOW LINE II.

technické věci se budou řešit až během sezóny .. teď jsem chtěla prozatím dořešit dle finančních možností styling

[upravil dne 13.3.2009 anyana2]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

antal: no ono swarovski se na vlastní oko třpytí nádherně, ale vyfotit to bez adekvátního \"sklíčka\" pro focení třpytu nejde .. vypadá to bez toho jako obyč sklo, když se necvakne ten lom světla ..... takže běžné fotky o ničem

viz př moje foto od bytu

http://img4.imageshack.us/my.php?image=p3291742.jpg

v neděli ji nafotil profesionál, tak snad se ke mně brzo dostane i obrázek ....

[upravil dne 20.4.2009 anyana2]

[upravil dne 20.4.2009 anyana2]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...