antal Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Zdravím.Ako tak pozerám tak pomali každá trieda tu ma galériu svojich aut,tak 207čky nemožu chýbat!Dám sem par foto svojho auta(možte sa k tomu vyjadrit)a velmi by ma potešilo keby každý poslal pár foto svojho autí. [upravil dne 8.11.2008 antal] Citovat
vendelinek Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Nejsem teda 207čka,ale autí je:superkola k tomu taky pasujou:potlesk Citovat
antal Odesláno 20. říjen 2008 Autor Odesláno 20. říjen 2008 dík aj by som este nieco prihodil len mi to uz nejak nechce povolit dalsie foto:( Citovat
vendelinek Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Tak si udělěj svojí galerii,třebas v rajčeti,tam budeš mít všechno pohromadě http://www.rajce.idnes.cz/ [upravil dne 20.10.2008 vendi.stejskal] Citovat
Lachtis Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Ahoj, auto vypadá mooc pěkně. Ale především ten motor. To je GT edice viď? Známá má taky GT edici, ale v ropě 1.6 HDi 110 a vnitřek je parádní. Jaký je motor ( spotřeba, zrychlení ) popř. nějaké mouchy? Citovat
antal Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: Lachtis Ahoj, auto vypadá mooc pěkně. Ale především ten motor. To je GT edice viď? Známá má taky GT edici, ale v ropě 1.6 HDi 110 a vnitřek je parádní. Jaký je motor ( spotřeba, zrychlení ) popř. nějaké mouchy? Ano presne.Je to GT s benzinovim motorom 1.6T(150k/240N pri 1400otc).Spotreba je paradna,drzim si priemer 8,6l na 100km(to je mesto)Ked idem domov na Slovač tak v pohode za 7l a to niesom ziadna brzda.Raz som skusal spotrebu pri totalnom dodrziavani rych.predpisov na 60km useku a spotreba sa ustalila na 6,6l.A to hovorim o spotrebe na letnich pneu,na zimakach je to este lepsie.Spotreba ma fakt prekvapila(v dobrom).Zrychlenie ma napisane 8,1s ale mne sa zatial podarilo na 8,6s takze musim este hodne trenovat Citovat
Lachtis Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: antal Původně zaslal: Lachtis Ahoj, auto vypadá mooc pěkně. Ale především ten motor. To je GT edice viď? Známá má taky GT edici, ale v ropě 1.6 HDi 110 a vnitřek je parádní. Jaký je motor ( spotřeba, zrychlení ) popř. nějaké mouchy? Ano presne.Je to GT s benzinovim motorom 1.6T(150k/240N pri 1400otc).Spotreba je paradna,drzim si priemer 8,6l na 100km(to je mesto)Ked idem domov na Slovač tak v pohode za 7l a to niesom ziadna brzda.Raz som skusal spotrebu pri totalnom dodrziavani rych.predpisov na 60km useku a spotreba sa ustalila na 6,6l.A to hovorim o spotrebe na letnich pneu,na zimakach je to este lepsie.Spotreba ma fakt prekvapila(v dobrom).Zrychlenie ma napisane 8,1s ale mne sa zatial podarilo na 8,6s takze musim este hodne trenovat To je SUPER:) Spotřeba bomba a na psaných 8.1s se určitě po zajetí pár kilometrů ( předpokládám, že ho máš nový) dostaneš. GT výbava je perfektní, přední nárazník přesně vystihuje jeho dravost a nádherné 17-ky také. Je radost takové auto na silnici potkat. Přeji hoodně šťastných km. Citovat
antal Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: Mishanthrope Původně zaslal: antal Zdravím.Ako tak pozerám tak pomali každá trieda tu ma glériu svojich aut,tak 207čky nemožu chýbat!Dám sem par foto svojho auta(možte sa k tomu vyjadrit)a velmi by ma potešilo keby každý poslal pár foto svojho autí. Tak já se teda vyjádřím: Moc pěkné auto , akorát ta barva není úplně můj styl, ale aspoň ho na cestě nikdo nepřehlédne. Taky zkusím něco nafotit, jestli neva, ale nejdříve musím auto umýt, stačí ujet pár kiláků a je jako prase . Na té šedé jde bohužel všechno vidět . Jasne ze nevadi ved koli tomu som to zalozil aby sme vydeli a treba aj pokecali o nasich autach:papa Citovat
antal Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 Lachtis:tak to mas pravdu vybava je super.Pohravam sa z myslienkov tie kola pochromovat ale este neviem na kolko by ma to vyslo tak uvidim.A na 8,1 sa dostanem,mozno aj pod az to nacipujem:D Citovat
Lachtis Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: antal Lachtis:tak to mas pravdu vybava je super.Pohravam sa z myslienkov tie kola pochromovat ale este neviem na kolko by ma to vyslo tak uvidim.A na 8,1 sa dostanem,mozno aj pod az to nacipujem:D Já bych ty kola nechal takové jaké jsou, ale každý ať dělá to co se mu líbí. Je pravda, že s turbínou čipem dosáhneš velké navýšení výkonu, ale já osobně už bych chip nechtěl. Moji předchozí Fabii 1.9 TDi jsem si nechal načipovat na 100kW u značkové a né zrovna levné firmy. Výkonově to bylo strašně znát. Fabia RS neujela, ale spotřeba šla nahoru a hlavně turbo začalo zlobit. Pokud Ti výkon nestačí kup si radši RCčko anebo ještě lépe můj sen Renault Clio sport 0-100 6.8s- a ta to má! A napráskáš každému:D. Néé teď jsem odbočil trochu mimo musíš si uvědomit, že bude i více zatěžovaná spojka, převodovka také. Ale třeba mám jenom já špatné zkušenosti a plácám tady blbosti:), každopádně auto vypadá hezky a pokud budu mít možnost nafotit GTčko známé přihodím sem foto:super Citovat
antal Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 Nepomylil si sa s tymi 100kw? ved fabia ma v serii 96kw tak tie 4kw to by toho vela nespravilo,no neviem.A ten problem s turbom to je asi nejaka vyroza ktorymi trpia RS po cipu lebo si uz treti clovek ktory ma problem s turbom na tomto aute.O inych autach som este nepocul aby s tym mali problem.Sused ma nacipovane Seat toledo(neviem na kolko)a ziden problem za tie roky ani so spolkou.Ja si myslim ze dost zalezi na tom ako budes ten vykon vyuzivat alebo lepsie povedane kde. Citovat
antal Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: antal Nepomylil si sa s tymi 100kw? ved fabia ma v serii 96kw tak tie 4kw to by toho vela nespravilo,no neviem.A ten problem s turbom to je asi nejaka vyroza ktorymi trpia RS po cipu lebo si uz treti clovek ktory ma problem s turbom na tomto aute.O inych autach som este nepocul aby s tym mali problem.Sused ma nacipovane Seat toledo(neviem na kolko)a ziden problem za tie roky ani so spolkou.Ja si myslim ze dost zalezi na tom ako budes ten vykon vyuzivat alebo lepsie povedane kde. sorry,teraz som si vsimol ze si to s RS len porovnaval:roll Citovat
Lukas24 Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 Tak já tedy také přihodím svou káru ... sice mám tyto fotky na svém vláknu ,ale galerie je galerie! ... a ještě něco časem dofotím! Citovat
antal Odesláno 22. říjen 2008 Autor Odesláno 22. říjen 2008 Cau Lukas24.Kolko ta stali tie folie?Ja ich mam tiez v plane ale mam dilemu pretoze chcel by som aj v predu ale tam niesu povolene ked uz su z vyroby okna tonovane.A s tym vyfukom si ma kapanek odrdil,to bolo az tak hlucne? Citovat
Lukas24 Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 Původně zaslal: antal Cau Lukas24.Kolko ta stali tie folie?Ja ich mam tiez v plane ale mam dilemu pretoze chcel by som aj v predu ale tam niesu povolene ked uz su z vyroby okna tonovane.A s tym vyfukom si ma kapanek odrdil,to bolo az tak hlucne? Abych řekl pravdu tak ani nevím kolik ty folie stály , protože kolem nich byl pěknej zmatek! Napřed mi slíbili na celé auto a pak se ukázalo , že podle vyhlášky se smí pouze na zadní boční a zadní sklo... řidič vepředu na boku a vepředu mít nesmí...ale myslím ,že se to pohybovalo kolem částky 5000kč za ty zadní boční a zadní sklo... mám to přímo z výroby. Jinak k výfuku ... dal sem tam UlterSport a bylo to šílený a to nejsem přecitlivělej ... takže tam mám starou dobrou koncovku a původní tlumič a sem spokojenej! Citovat
antal Odesláno 23. říjen 2008 Autor Odesláno 23. říjen 2008 No ja by som celkom rad v buducnosti mal duplex ale to budem musiet vyberat nieco co nema moc hlasny prejav.Na felicii som mal tiez tlumic a rezonator,ked som isiel na kratke vzdialenosti tak to bolo super ale ked som sa vybral na Slovensko tak tych 7h hudby z vyfuku ma pomali zabylo. Citovat
Lukas24 Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 To je přesně ono! Pokud s tím budeš jezdit po městě , tak si to budeš užívat! Bude ti to krásně dunět na rozjezdu , když to někde vytočíš , lidi budou koukat, ale pokud se vydáš na delší cestu , nejlíp po dálnici , tak Ti to bude znít v uších ještě před spaním! Nejlepší je , že když sem to měnil na původní tlumič ,ptali se proč a divili se , že když je UlterSport homologovanej ,že nemůže dělat takovej bordel:D ... takže by mě zajímaly ty nehomologovaný výfuky! ... já sem spíš výletář na dloluhé trasy a jezdím často po dálnici takže nic pro mě! Ale zajímalo by mě jestli by byl nějakej méně hlučnej a přitom s hezkým sportovním zvukem. Každopádně by člověk měl myslet na to , že často jiný tlumič (bez laděných svodů)spíš výkon ubírá.... Citovat
Lachtis Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Čau, pokud chceš mít přední fólie oficiálně musíš mít propustnost světla tuším min. 75%. Zadní boční a zadní kolik chceš. Já osobně mám přední 35% propustnost, boční zadní 15% a zadní 5%. Těch povolených 75% je strašně málo ( jen lehoulince zatmavený). Koncovka by se mi taky líbila:nevim. Já mám originál XS ( tedy jen okrasnou). Hluk pronikající do interiéru by mě ..... a kazil poslech muziky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.