mino Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Původně zaslal: s1600 tak dalsi navrh,ktery se aspon v mym pripade zda jako reseni,je laicky receno-nalejt nejakou sracku do motoru,ktera vycisti zaneseny trysky...to mi bylo receno pri konzultaci s mym znamym mechanikem,tak uvidim.... Tak dej potom vedet jak to dopadlo a co si do toho nalil. Citovat
vdacny Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 Původně zaslal: s1600 jasny... mas to odskusane? Citovat
vdacny Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 ja mam asi to moje auto prekliate.... potom ako som vymenil secky filtre, olej, opravil siber, katalyzator, potom ako som kupil novu baterku a oprevil starter, sa mi zase naskytol dalsi problem, problem aky opisujete v tomto vlakne. Tiez som prisiel k autu, a ked som nastartoval, otacky vyleteli a hned na to spadli dole. ked som mal zaradenu rychost drzali, vobec nekolisali, ale ako nahle som stlacil spojku, bum a bolo po otackach - 0, a ze je to neprijemne, clovek zisti ked ide cez mesto a stoji na desiatich semaforoch, nedajboze svieti..... tak som to zatial vyriesil tak ze som posunul plynove lanko o dva zareziky a zatial to drzi.... teraz ked nastartujem tak je to na 900otackach, po par kilometroch ked vytlacim spojku tak je to na 1200 - 1500 a ked trosku postojim na neutraly, tak po takych 5 - 10 sekundach to samo stupne na 2000 ot/mit. chystam sa vymenit teplotne cidlo, niekde som cital zeby to mohlo byt ono Citovat
kujon106 Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 s1600 & mino> Toto téma sem prohlídnul až teďka, nicméně s bejvalou 1.4 sem měl podobnej problém jak popisujete, řešení je zde : Citovat
s1600 Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 super....ja na tom zas tak spatne nejsem,ze by mi to chipalo...ani neda se rict,ze by otacky kolisaly...jde spis o to,ze pokud se otacky priblizi pri 3.,4. a 5. stupni priblizne pri 2500-3000 ot/min zacne motor ztracet vykon,pri pridani plynu vsak ten jev mizi a ato nabira na rychlosti a vykonu dal...da se to prirovnat k prudkemu(velmi prudkemu) dupnuti na brzdu soucasne s pridanym plynem...kazdopadne zkusim vymenit vahu vzduchu...ted jsem mu dopral platinovy Bosch svicky,mam pripaveny ten Aditiv na vycisteniu vstiku,tak uvidime,co to vyvede... Citovat
mino Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 Jo Kujone,prene to dela mi!Tak vyskousim tu vahu vzduchu a uvidim... Citovat
s1600 Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 tak,vazeni,po vymene svicek,hazel jsem tam titanovy Boshky,to jede nejenom lip,ale i problem se vytratil...je pravda teda,ze jsem jeste nalil do nadrze nejakej Hightech-benzin additiv(vyrabi to normfest,ale myslim,ze nejen ten),aby se procistily vstriky a jezdi to jak ma.... Citovat
ivankaad Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 ahojtee! ja som zacala riesit moje padajuce otacky, zacala mi svietit na pristrojovke kontrolka motora a na diagnostike ukazovalo pri prvej lamba sonde zle hodnoty, tak mi odporucili skuskit vymenit prvu lamda sondu za druhu, vymenili mi to a teraz to testujem.. zatial to vyzera, ze to je vsetko óká, takze tak Citovat
Ondřík106s Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 tak uz se zacíná oteplovat a me opet padají otácky ráno po nastartování Citovat
Petasiki Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 Mně to ze začátku taky dělalo a přes zimu, které jsem se nejvíc bála najednou startování v pohodě. Známej mi taky říkal, že by to mohl být ten sitič, jak psal Welis. Nebo prý zkusit před otočením klíčku jen tak na prázdno prošlápnout plyn, aby stekl zbytek paliva. No,ale fakt nevim, jestli to pomáhá. Mně to přišlo spíš jako náhoda Citovat
kujon106 Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 Může to dělat kupříkladu i nekvalitní benzín, těch věcí je hafo... [upravil dne 2.2.09 kujon106] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.