Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny dvěstěšestkaře,

nějaký dobrák mi před pár dny v noci na P206 (rv 2002) rozbil pravé zrcátko, asi ho něčím pěkně naštvalo. Odneslo to sklo s vyhříváním a takový ten horní kryt v barvě auta. Naklápění naštěstí vydrželo. Sklo jsem již sehnal, ale ten kryt zatím ne. Chci se tedy zeptat, zda ho někdo nemáte \"navíc\". Vím, že občas někdo zkrášluje zrcátka např. chromovanými kryty, tak kdyby náhodou někomu původní zbyl (nejlépe ve světle modré metalíze), budu vděčný. Díky.

Odesláno

Tak už jsem kryt na vrakáči za padesátku koupil (rada kupovat kvůli krytu komplet zrcátko mi nepřišla příliš povedená). Bohužel neměli modrou metalízu, tak jsem vzal stříbrnou. Kdyby někdo měl nepotřebný kryt modrý (světlá met.) nebo L i P kryt ve stejných barvách, tak bych uvítal. Díky.

Odesláno
Původně zaslal: NED840

Tak už jsem kryt na vrakáči za padesátku koupil (rada kupovat kvůli krytu komplet zrcátko mi nepřišla příliš povedená). Bohužel neměli modrou metalízu, tak jsem vzal stříbrnou. Kdyby někdo měl nepotřebný kryt modrý (světlá met.) nebo L i P kryt ve stejných barvách, tak bych uvítal. Díky.

občas tady nemužeš brát vše vážně,je třeba k těm naším problémum se i zasmát,at nás to tolik netrápí...:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...