NED840 Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Zdravím všechny dvěstěšestkaře, nějaký dobrák mi před pár dny v noci na P206 (rv 2002) rozbil pravé zrcátko, asi ho něčím pěkně naštvalo. Odneslo to sklo s vyhříváním a takový ten horní kryt v barvě auta. Naklápění naštěstí vydrželo. Sklo jsem již sehnal, ale ten kryt zatím ne. Chci se tedy zeptat, zda ho někdo nemáte \"navíc\". Vím, že občas někdo zkrášluje zrcátka např. chromovanými kryty, tak kdyby náhodou někomu původní zbyl (nejlépe ve světle modré metalíze), budu vděčný. Díky. Citovat
NED840 Odesláno 31. říjen 2008 Autor Odesláno 31. říjen 2008 Tak už jsem kryt na vrakáči za padesátku koupil (rada kupovat kvůli krytu komplet zrcátko mi nepřišla příliš povedená). Bohužel neměli modrou metalízu, tak jsem vzal stříbrnou. Kdyby někdo měl nepotřebný kryt modrý (světlá met.) nebo L i P kryt ve stejných barvách, tak bych uvítal. Díky. Citovat
NO3IA Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Původně zaslal: NED840 Tak už jsem kryt na vrakáči za padesátku koupil (rada kupovat kvůli krytu komplet zrcátko mi nepřišla příliš povedená). Bohužel neměli modrou metalízu, tak jsem vzal stříbrnou. Kdyby někdo měl nepotřebný kryt modrý (světlá met.) nebo L i P kryt ve stejných barvách, tak bych uvítal. Díky. občas tady nemužeš brát vše vážně,je třeba k těm naším problémum se i zasmát,at nás to tolik netrápí... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.