Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zase další kdo má \"duplex\" + video

Recommended Posts

Odesláno

nemusely, ale řečí bylo až až :D... ale nakonec technik byl rozumnej a řekl že bych stejně přijel se žárovkama jenom na STK a za rohem to zase přehodil. Dal jsem mu za pravdu a s tím jsme se rozešli :D

Odesláno

kujuju dalším dobrým ohlasům,

po pravdě jsem chtěl právě aby to vypadalo spíše jako by to tam patřilo, a koukám že se to trochu povedlo :-)

na stk to doufám projde, budu tvrdit že to je limitováná serie 605... :o)

Ta 405 to je jak raketa k ní to sedí, jak jsem psal, nechci aby to vypadalo jako racing..

Dnes odjíždím na víkend odpočívat, tak si na to video čas udělám...:)

Odesláno

Zjímalo by mě detailnější foto spodku. Já mám vejfuk dost zvláštně uspořádanej.

Jinak vzhled super, snad jen kdyby byly koncovky sešikmený ve tvaru spoileru, tzn. že by kopírovaly spodní hranu a ten výřez.

Kdo Ti to dělal a kolik jsi do toho vrazil?

Odesláno

Detail spodku.. no nevím, od středního tlumiče jdou 2 roury do tlumičů na konci:-) Dyžtak to tedy zkusím nafotit, který detail by Tě zajímal? Na tom jednom videu je trochu pohled ze spoda ale asi z toho moc nepoznáš.. Jestli stihnu nějaký sraz tak to ukážu.. Rezerva se musela posouvat centrovat do osy auta (serie jí má trochu mimo).

Jinak to dělal jakýsi \"výfukář\" z Boleslavi, cena až příliš velká (vše v nerezu a tlumiče též dělal sám) 25ooo

Jo a koncovky zešikmený jsou ale to nestihneš za jízdy zaregistrovat ;-)

Odesláno

25 a tři nuly, to je docela raketka, ale vypadá to libózně

Já mám ještě nějakej tlumič hned za rezervou, ještě mezi nádrží, dneska to snad uvidím pořádně, jdu na technickou

Odesláno

Tak aktualizuji :) o video...

Trochu jsem si teda hrál s nahráváním na foťák, jenže jsem byl na to sám, a ještě se projevila nezkušenost...snížená kvalita (též youtube) , obsah a provedení...a taky jsem si na to vyhradil málo času :/

Zkusil jsem tedy start, hluk v interiéru, 2x rozjezd od 0 do 100 km (protože jeden záznam je s rychlostí a druhý trochu s otáčkoměrem (nešika), tak si to dejte dohromady:) tak to video je spíš pro zasmání, ale snaha byla a mě to i chvilku bavilo, ale není to žádný sprint...

Neveděl jsem co sám a jak jiného nahrát. Nicméně stejně zvuk výfuku bude slyšet jen na audio soustavách s wooferem, kde si trochu navodíte tu dunivou atmosferu:) Real ale bude asi jiný..

start:

interier:

zrychlení1:

zrychlení2:

[upravil dne 27/10/2008 ART]

Odesláno

jo a nevím jak je to se zvukem z youtube, jen jsem to tam hodil, tak nevím jestli nějak ostrouhal i kvalitu zvuku, a z výfuku až tam nic není... (teď si to poslechnout nemůžu..)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...