Blizzard Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 nemusely, ale řečí bylo až až ... ale nakonec technik byl rozumnej a řekl že bych stejně přijel se žárovkama jenom na STK a za rohem to zase přehodil. Dal jsem mu za pravdu a s tím jsme se rozešli Citovat
f3Rd@ Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Odbra prace! na 605 to vypada jak z fabriky. Citovat
marisw Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 naozaj to vyzera ako origos z fabriky...a na tu T16 su ako stvorene..... Citovat
ART Odesláno 24. říjen 2008 Autor Odesláno 24. říjen 2008 kujuju dalším dobrým ohlasům, po pravdě jsem chtěl právě aby to vypadalo spíše jako by to tam patřilo, a koukám že se to trochu povedlo :-) na stk to doufám projde, budu tvrdit že to je limitováná serie 605... ) Ta 405 to je jak raketa k ní to sedí, jak jsem psal, nechci aby to vypadalo jako racing.. Dnes odjíždím na víkend odpočívat, tak si na to video čas udělám... Citovat
jakub106GTI Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 pěkná práce pasuje to na to skoro dokonale;) Citovat
Guest bostich Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 sednou tam jak pr*el na hrnec pěkná práce Citovat
Vertex Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Zjímalo by mě detailnější foto spodku. Já mám vejfuk dost zvláštně uspořádanej. Jinak vzhled super, snad jen kdyby byly koncovky sešikmený ve tvaru spoileru, tzn. že by kopírovaly spodní hranu a ten výřez. Kdo Ti to dělal a kolik jsi do toho vrazil? Citovat
ART Odesláno 27. říjen 2008 Autor Odesláno 27. říjen 2008 Detail spodku.. no nevím, od středního tlumiče jdou 2 roury do tlumičů na konci:-) Dyžtak to tedy zkusím nafotit, který detail by Tě zajímal? Na tom jednom videu je trochu pohled ze spoda ale asi z toho moc nepoznáš.. Jestli stihnu nějaký sraz tak to ukážu.. Rezerva se musela posouvat centrovat do osy auta (serie jí má trochu mimo). Jinak to dělal jakýsi \"výfukář\" z Boleslavi, cena až příliš velká (vše v nerezu a tlumiče též dělal sám) 25ooo Jo a koncovky zešikmený jsou ale to nestihneš za jízdy zaregistrovat ;-) Citovat
Vertex Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 25 a tři nuly, to je docela raketka, ale vypadá to libózně Já mám ještě nějakej tlumič hned za rezervou, ještě mezi nádrží, dneska to snad uvidím pořádně, jdu na technickou Citovat
ART Odesláno 27. říjen 2008 Autor Odesláno 27. říjen 2008 Tak aktualizuji o video... Trochu jsem si teda hrál s nahráváním na foťák, jenže jsem byl na to sám, a ještě se projevila nezkušenost...snížená kvalita (též youtube) , obsah a provedení...a taky jsem si na to vyhradil málo času :/ Zkusil jsem tedy start, hluk v interiéru, 2x rozjezd od 0 do 100 km (protože jeden záznam je s rychlostí a druhý trochu s otáčkoměrem (nešika), tak si to dejte dohromady:) tak to video je spíš pro zasmání, ale snaha byla a mě to i chvilku bavilo, ale není to žádný sprint... Neveděl jsem co sám a jak jiného nahrát. Nicméně stejně zvuk výfuku bude slyšet jen na audio soustavách s wooferem, kde si trochu navodíte tu dunivou atmosferu:) Real ale bude asi jiný.. start: interier: zrychlení1: zrychlení2: [upravil dne 27/10/2008 ART] Citovat
ART Odesláno 27. říjen 2008 Autor Odesláno 27. říjen 2008 jo a nevím jak je to se zvukem z youtube, jen jsem to tam hodil, tak nevím jestli nějak ostrouhal i kvalitu zvuku, a z výfuku až tam nic není... (teď si to poslechnout nemůžu..) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.