Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Lukas4469

ty kola vypadaj jak když jsou stříklý do nějaký matný :P ale jinak dobrý :super

myslím že to bylo na mě.

jsou špinavý od brzd:D

Odesláno
Původně zaslal: Miku

čakom : pěkné :super

:xvul jen mě napadá , po kterých cestách jezdíš ? Já bych ho urval během pár metrů :bacha

děkuji;)

nemám s tím problém. sem tam si štrejchnu o silnic ale jen tím lízátkem. strašně se mi to libí když to štrejchá:D

[upravil dne 29.3.2009 čakom]

Odesláno

děkuji;)

nemám s tím problém. sem tam si štrejchnu o silnic ale jen tím lízátkem. strašně se mi to libí když to štrejchá:D

[upravil dne 29.3.2009 čakom] [/quo

:D:D ty jsi blázen... počkej až to jednou štrejchne víc a rozpůlí se ti narázník..... jinak máš to fakt hezký... vypadá to moc dobře.... jen ty kola umej :)

Odesláno

:D:D ty jsi blázen... počkej až to jednou štrejchne víc a rozpůlí se ti narázník..... jinak máš to fakt hezký... vypadá to moc dobře.... jen ty kola umej :)

blazen prej sem:D

počítám s tím že ten narazník tam nebude věčně. už s takhle sníženým autem mám najety 20tkm a pohoda.

auto je celý špinavý. čekám na lepší počasí abych ho umyl. dnes tam prší:nevim

Odesláno

jj páčka na rádio jen tak na okrasu,ty jí tam nemáš ???

a jak jsi to myslel s tím odkud jsi tohle dotáhl ??? jestli myslíš ten tachometr tak to je takovej carda retarda půl eu / uk verze od každého něco ale je tam jen provizorně..... můj je na úpravě u Punkáče:mrk kvůli otáčoměru.....

[upravil dne 30/3/09 Burisek]

Odesláno

tak zase něco malinko vylepšení v interiéru,a poděkování Mirasovy že nás všechny tak nějak nakazil tou nekuřáckou sadou :D a to jsem chtěl bejt rarita s popelníkem,no holt nebudu.....:roker

Nicméně musím uznat že to je velice praktické a objemné proti popelníku a o dost hezčí......

post-0-14109605593822_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

tak zase něco malinko vylepšení v interiéru,a poděkování Mirasovy že nás všechny tak nějak nakazil tou nekuřáckou sadou :D a to jsem chtěl bejt rarita s popelníkem,no holt nebudu.....:roker

Nicméně musím uznat že to je velice praktické a objemné proti popelníku a o dost hezčí......

nejake blizsi info ö te nekuracke sade???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...