Kekros Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Původně zaslal: Scratch no takovy, aby sis to mohl kdykoliv vsechn o zapnout a zase vypnout, v noci to obcas je docela neprijemny, vbe tme na silnici s modrym interierem vidis uplnou pikacu a je to nebezpecny. :-) u tebe mi to přijde až moc zářící. Já mam sice červenej interiér, ale jenom slabě, tak mi to nikde neoslňuje a je to vidět taky. Akorát ve městě se to drobátko vytrácí pod lampou, ale ve městě mi to nevadí Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 je tam 90 rozptyl, neni to bodove, nicmene to jsou obyc autoledky :-) Citovat
gasaxx Odesláno 11. listopad 2008 Autor Odesláno 11. listopad 2008 JJ, tak zatím ve stropě se mi zhasínají s nasarováním a rožínají se zhasnutím motoru, takže je to v poho a efektní třeba kdy vystupuješ, nebo nastupuješ do auta a tak nějak jsem to i chtěl a pak hodím do středovýho panelu nějaký vypínače na interiér neony a exteriér neony až budou a bude to vyřešený...:-) Citovat
Kekros Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Původně zaslal: gasaxx JJ, tak zatím ve stropě se mi zhasínají s nasarováním a rožínají se zhasnutím motoru, takže je to v poho a efektní třeba kdy vystupuješ, nebo nastupuješ do auta a tak nějak jsem to i chtěl a pak hodím do středovýho panelu nějaký vypínače na interiér neony a exteriér neony až budou a bude to vyřešený...:-) drobet si pospěš. Vánoce jsou za rohem a přece nechceš mít rozsvícenej stromeček jen doma. Taky musí být nějakej pojízdnej. Citovat
gasaxx Odesláno 12. listopad 2008 Autor Odesláno 12. listopad 2008 Jj. do Vánoc by to mělo být hotoé, páč po Vánocích začínám šetřit na kola... A možná i na lak, ale to je zatím ve hvězdách...:-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.