Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

no takovy, aby sis to mohl kdykoliv vsechn o zapnout a zase vypnout, v noci to obcas je docela neprijemny, vbe tme na silnici s modrym interierem vidis uplnou pikacu a je to nebezpecny. :-)

u tebe mi to přijde až moc zářící. Já mam sice červenej interiér, ale jenom slabě, tak mi to nikde neoslňuje a je to vidět taky. Akorát ve městě se to drobátko vytrácí pod lampou, ale ve městě mi to nevadí;)

Odesláno

JJ, tak zatím ve stropě se mi zhasínají s nasarováním a rožínají se zhasnutím motoru, takže je to v poho a efektní třeba kdy vystupuješ, nebo nastupuješ do auta a tak nějak jsem to i chtěl a pak hodím do středovýho panelu nějaký vypínače na interiér neony a exteriér neony až budou a bude to vyřešený...:-)

Odesláno
Původně zaslal: gasaxx

JJ, tak zatím ve stropě se mi zhasínají s nasarováním a rožínají se zhasnutím motoru, takže je to v poho a efektní třeba kdy vystupuješ, nebo nastupuješ do auta a tak nějak jsem to i chtěl a pak hodím do středovýho panelu nějaký vypínače na interiér neony a exteriér neony až budou a bude to vyřešený...:-)

drobet si pospěš. Vánoce jsou za rohem a přece nechceš mít rozsvícenej stromeček jen doma. Taky musí být nějakej pojízdnej. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...