Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl jsem se zeptat jelsti s tím nemáte někdo zkušenosti? Na ebayi jsem našel nějaký návod za cenu jedné libry. Což bude po prohledání asi tento návod

Pak jsem začal hledat nějaké návody na netu, kde by bylo uvedeno jak na to a našel jsem toto

Dále jsem měl problém s alarmem, s ovladačem COBRA 7777, takže jsem hledal a našel jsem postup. Teď doufám, že to bude OK. Jdu to teď vyzkoušet, pak napíšu jak jsem dopadl.

A chtěl jsem se zeptat ... jak nejlépe na rozebrání průchodky? Mám takový pocit, že je tam někde přerušený kablík od centrálu. Ještě než se stal centrál nefuknčním, tak jsem při otvírání klíčem otevřel pouze řídičovy dveře a po otevření dveří do určité polohy se odemkly i ostatní zámky :myslim

Předem dík za odpovědi :super

Odesláno

tak první problém vyřešen :)

alarm konečně funguje jak má ... sice mi to trvalo tak půl hodiny než jsem na to přišel jak to nakódovat, ale funguje to :)

Nastává zde teda další problém a to, jeslti je něco v nepořádku s centárlním zamykáním jako takovým? Nejde mi to do hlavy, pokud alarm zamkne všechny zámky, a klíčem to otevřít nelze :bojim:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...