Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vyměnit za jinou káru, jinak riskuješ prasklou hlavu či jiné problémy. Tyhle motory jsou na výkonovém vrcholu, další zvyšování výkonu je krok ke smrti motoru...

Úprava, která by neměla mít škodlivý vliv je výměna vložky filtru za sportovní nebo výměna celého airboxu za kužel...

P.S.: Zkus změnit název tématu, \"rada\" nikomu nic neřekne;)

Odesláno

jojo souhlasim s dundeem, maximalne bych to nechal lehce chipnout, fakt ale lehce, a to se ti za ty prachy nevyplati.....takze jedina rada pryc s motorem nebo s autem a jestli chces vykon, tak si sezen mi16

Odesláno

skus vycistit vejfuk a sani, teda jestli mas agr ventil, nevim jak na tom pugove sou, delal sem to na A3 a melo to razantni vliv, a rovnou bych ho dpojil, pac ti akorat zasira sani

Odesláno

jásny vim že to nejde čipnout a ten ventil zkusim to me nenapadlo a když se bavíme o pravopisu tak u mě to taky vynechte jsem na to taky blbej :Dale hlavne že si rozumime

Odesláno

tak aspon na tom s tim pravopisem nejsem sam..... jinak kdyztak zkus pridat na ceradle, zase nevim jak je to tady u toho auta, delaly sme to na feline a taky to pomohlo....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...