Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no to sice byly... ale poviny zimni gumy urcite schvaluju takze v tomhle maji moji podporu....

oba useky kde to u nas je znam a v zime je to vazne o hubu ......

Odesláno

tak jsem dneska obehaval vrakace...shanel jsem tlacitko stredovyho panelu(topeni),nejak blbne-s tim jsem mel stesti a hned v prvnim vrakaci ho meli,kryt svetla ze strany motoru nemeli ani na jednom ze tri,zaslepku misto zadniho sterace v peugeotu neprodavaji,pry se prestala vyrabet,tak jsem na doporuceni zasel do skodovky a objednal podobny dl,ktery by mel sedet i na 106...

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

Původně zaslal: Spiral

no chtel jsem se tam dneska vydat podivat na snih.. ale na letnich uz nemuzu :roker uz tam maji znacky...

takže jsi to otočil a jel z5?

no jasny :) nechtel jsem provokovat ... i kdyz si nemyslim ze by po me sli..... ale tak ja to mam do hor 10 kilometru ... jezdim se tam projet casto.....

Odesláno

tak pekny ano zatackovity ano a prehledny docela taky... ale prohanet bych to tam nezkousel moc.... vetsina vede pres vesnice... a kde to nejsou vesnice tam je to zase uz dost o hubu.....proste na prohaneni znam urcite lepsi :) tam je to spis na pokoukani

Odesláno

nemas nejaky onboard video z tech lepsich pasazi?:D;) Mi tady chybi nejake pekne cesticky:( Vetsina jsou hrbolate(takovy ty oldschool okresky:D) takze ten pocit ze svezeni je o nicem:nevim

Odesláno

no tak to me trosku hrbolku nevadi :) a onboard nemam nic :(.... ale jezdim tu jednu polnacku kde se jela i rally krkonose..... najdu takovy jedno ftipny video a hodim to sem :)

Odesláno

nebal .. na tyhle ceste jsem jeste krome traktoru nikoho nepotkal... to je asi taky duvod proc jeste ziju :)

a kolik tam jedu vazne nemam moc cas sledovat obvykle... :) ale tohle jsem jel pomaleji nez normalne... jen pro ucely videa.. bylo mokro a navic listi....

Odesláno

Pěkný video, hodně mi to připomíná to moje z jara 2k8 :D Kdyby někoho zajímalo proč sem tak rychle couval, tak to bylo proto, protože ten foťák, kterym je to točeno, je kapku starší a má nějakej time_limit na videoklip :-)

:D :D

[upravil dne 19.11.08 kujon106]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...