Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Spiral

no ani se neptejte..

vzhledem k casovy tisni sla nakonec za 72 .... proste jsem uz nemel na vyber :(

Tak snad se dostala do dobrých rukou!:nevim
Odesláno

Doufám, že nový majitel se o ni bude hezky starat a bude ji mít aspoň z půlky tak rád jako ty..... ;)

Mě bylo docela úzko, když si odváželi Berunu.... :(

[upravil dne 24.3.2009 KeiTynka]

Odesláno

tak dnes jsem si opravil 3 brzdove svetlo,nejak se me to tam rozpadlo,tak jsem to tam spajel natvrdo a vse je ok.

A jeste jsem vymenil klakson,nejak zarezl a nesel uz rozchodit.Dal jsem tam z nejakeho auta a trubi to jak cert.

Odesláno

a tak to je kazdeho vec co si tam da,ja to tak uz koupil a nebudu ho menit uz za original.Tenhle se dobre drzi,je uprostred zvlastne tvarovany,ruka s palcem tam dobre zapadne a i pri sviznejsi jizde to neuhne.Ale kazdy ma jiny vkus:)

Odesláno

premyslim,kdybych ten motor prodal po dilech,jake by meli byt ceny tech dilu?Samozrejme nejake prijatelne,treba 4 vstriky i se sanim,lamda,hlava,spojka,vana,vacky s ventilama a tak?Poradite,nemam vubec predstavu.Dik

• O 2 týdny později...
Odesláno

ale jo,to bylo na takovy dlouhy zatačce,tak jsem daval bacha abych nevyletel,a pak taky kopecek.V nem jsem dal 5 a pak kratka rovina,ale vsude auta.Vic jsem s tim zatim nejel.A u vas to jak tahne od tech cca 180km/h,uz to taky neni ono,a trva to dyl treba na tech 210?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...