čakom Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: agresssor To mi povidej:( mesic mi trvalo nez sem se rozhodnul prodat 300tou... nakonec mi ji expritelka den pred prodejem zbourala:( . Zase uz vim co od tohodle auta cekat, coo mu je a neni no.... Abych se v tamtom neutopil prachama..... Jako sem fakt nerozhodnej ale asi to dopadne tak ze si to necham pac ani nevim za kolik bych to prodal:( to ja ju chtěl taky prodat ale auto je v top stavu není nikde potřeba nic vyměnit. kdybych koupil něco jinýho tak kdo ví co tomu bude. Citovat
agresssor Odesláno 25. prosinec 2008 Autor Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor To mi povidej:( mesic mi trvalo nez sem se rozhodnul prodat 300tou... nakonec mi ji expritelka den pred prodejem zbourala:( . Zase uz vim co od tohodle auta cekat, coo mu je a neni no.... Abych se v tamtom neutopil prachama..... Jako sem fakt nerozhodnej ale asi to dopadne tak ze si to necham pac ani nevim za kolik bych to prodal:( to ja ju chtěl taky prodat ale auto je v top stavu není nikde potřeba nic vyměnit. kdybych koupil něco jinýho tak kdo ví co tomu bude. Mas recht nerikam ze ta moje je v top stavu ale kdovi jak by na tom byla ta jina no.. ASi na to kaslu a necham si ji Citovat
agresssor Odesláno 25. prosinec 2008 Autor Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: padro :mrk Divna 406ka:D:D:D:D:D Citovat
čakom Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: padro :mrk někde jsem viděl i video ze stavby něčeho takovýho. Citovat
Guest scorpi Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 co se da postavit z cupe http://www.youtube.com/watch?v=GAFHFynRcng&feature=related Citovat
vojti26 Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 naprosto mi ucarovala brutalni sila toho trilitru z coupe....chtel bych to moc vlastnit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.