čakom Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: čakom Původně zaslal: bure_406 mno ja si myslim ze je tezky ladit 406 at uz sedana nebo kupátko, protoze design tehle aut uz je sam o sobe dotazenej, takze kdyz upravovat tohle auto tak nekym kdo ma vystudovanej design a je sikovnej jinak se z tohodle auta opravdu stava jen kyc a poutova atrakce coz je horzna skoda... nemusíš nic studovat. jen to chce u toho přemýšlet. ale zas lidi jsou ruzní. někomu se líbí brutalni narazníky a křídla a nekdo ma zas rád decentni upravy. [upravil dne 25.12.2008 čakom] Me se libi ta tvoje:) 406ka.) jen bych to asi ja osobne nedaval tak k zemi no.... pravě tím že je to na zemi tak to vypadá dobře. pošli mě tu tvoji a k tomu tak 40-50t a ja ti udělám dvojče:D OOO dekuju:) me by stacila jen ta zavarena maska.) a po zbytek bych se pokusil sam:D kamoš si c´hce kupovat 406 a prej at mu s ní něco udělám tak možna na jižní moravě budou podobný 406:aut s tou maskou musíš zavařit i narazník;) [upravil dne 25.12.2008 čakom] Citovat
agresssor Odesláno 25. prosinec 2008 Autor Odesláno 25. prosinec 2008 A premejslim na snizeni neco jako ma Bonne dady:) Citovat
čakom Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: agresssor A premejslim na snizeni neco jako ma Bonne dady:) ma 40/40 to stačí auto vypadá uplně jinak. taky jsem na stejným snížení začínal:D Citovat
agresssor Odesláno 25. prosinec 2008 Autor Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor A premejslim na snizeni neco jako ma Bonne dady:) ma 40/40 to stačí auto vypadá uplně jinak. taky jsem na stejným snížení začínal:D Jenze ja mam diesla a ten je tezsi no... Uvidime no.. nejdriv musim udelat zadni napravu a pak se uvidi co dale:) Citovat
bure Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: bure_406 mno ja si myslim ze je tezky ladit 406 at uz sedana nebo kupátko, protoze design tehle aut uz je sam o sobe dotazenej, takze kdyz upravovat tohle auto tak nekym kdo ma vystudovanej design a je sikovnej jinak se z tohodle auta opravdu stava jen kyc a poutova atrakce coz je horzna skoda... nemusíš nic studovat. jen to chce u toho přemýšlet. ale zas lidi jsou ruzní. někomu se líbí brutalni narazníky a křídla a nekdo ma zas rád decentni upravy. [upravil dne 25.12.2008 čakom] ja uz vystudovano mam, ale neco jinyho ... jen jsem tim chtel rict ze tunit zrovna 406 je tezky bo i ten brutalni naraznik s tim kridlem muze vypadat skvele kdyz to nekdo umi nebo se ten autak da poradne zprznit .. ale napriklad tveho piskota neradim mezi ty zprznene Citovat
čakom Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor A premejslim na snizeni neco jako ma Bonne dady:) ma 40/40 to stačí auto vypadá uplně jinak. taky jsem na stejným snížení začínal:D Jenze ja mam diesla a ten je tezsi no... Uvidime no.. nejdriv musim udelat zadni napravu a pak se uvidi co dale:) ja bych se toho nebál;) Původně zaslal: bure_406 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: bure_406 mno ja si myslim ze je tezky ladit 406 at uz sedana nebo kupátko, protoze design tehle aut uz je sam o sobe dotazenej, takze kdyz upravovat tohle auto tak nekym kdo ma vystudovanej design a je sikovnej jinak se z tohodle auta opravdu stava jen kyc a poutova atrakce coz je horzna skoda... nemusíš nic studovat. jen to chce u toho přemýšlet. ale zas lidi jsou ruzní. někomu se líbí brutalni narazníky a křídla a nekdo ma zas rád decentni upravy. [upravil dne 25.12.2008 čakom] ja uz vystudovano mam, ale neco jinyho ... jen jsem tim chtel rict ze tunit zrovna 406 je tezky bo i ten brutalni naraznik s tim kridlem muze vypadat skvele kdyz to nekdo umi nebo se ten autak da poradne zprznit .. ale napriklad tveho piskota neradim mezi ty zprznene ja tam skoro nic nemám:aut Citovat
agresssor Odesláno 25. prosinec 2008 Autor Odesláno 25. prosinec 2008 No uvidime:D i kdyz laka me i celkova zmena motorizace:D tak se uvidi po novem roce:D Citovat
čakom Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: agresssor No uvidime:D i kdyz laka me i celkova zmena motorizace:D tak se uvidi po novem roce:D jako jinej motor nebo jiný auto? Citovat
agresssor Odesláno 25. prosinec 2008 Autor Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor No uvidime:D i kdyz laka me i celkova zmena motorizace:D tak se uvidi po novem roce:D jako jinej motor nebo jiný auto? Nene:) 40ka:) ale v jinym motoru:) nevim esli 2.0 1v nebo 3.0 V6 Citovat
čakom Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor No uvidime:D i kdyz laka me i celkova zmena motorizace:D tak se uvidi po novem roce:D jako jinej motor nebo jiný auto? Nene:) 40ka:) ale v jinym motoru:) nevim esli 2.0 1v nebo 3.0 V6 taky o tom někdy přemýšlím Citovat
agresssor Odesláno 25. prosinec 2008 Autor Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor No uvidime:D i kdyz laka me i celkova zmena motorizace:D tak se uvidi po novem roce:D jako jinej motor nebo jiný auto? Nene:) 40ka:) ale v jinym motoru:) nevim esli 2.0 1v nebo 3.0 V6 taky o tom někdy přemýšlím Mel sem 1.8 16v v 306 ce a t s tim cvicilo hezky, ale asi to vidim spis na toho 2litra nez toho 3 litra no uvidime po novym roce jak to vsechno bude Citovat
čakom Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor No uvidime:D i kdyz laka me i celkova zmena motorizace:D tak se uvidi po novem roce:D jako jinej motor nebo jiný auto? Nene:) 40ka:) ale v jinym motoru:) nevim esli 2.0 1v nebo 3.0 V6 taky o tom někdy přemýšlím Mel sem 1.8 16v v 306 ce a t s tim cvicilo hezky, ale asi to vidim spis na toho 2litra nez toho 3 litra no uvidime po novym roce jak to vsechno bude ale pořád nevim jestli by si chtel vyměnit 406 za 406 nebo si nechat svoji a předělat jen motor? Citovat
agresssor Odesláno 25. prosinec 2008 Autor Odesláno 25. prosinec 2008 Asi spis 40 za 406 nez predelavat motor no.. s tim by byla asi desna pakarna Citovat
čakom Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: agresssor Asi spis 40 za 406 nez predelavat motor no.. s tim by byla asi desna pakarna tak kdyby si sehnal celou 406 na díli tak by nebyl problem ale chvilku by to zabralo. ale na to by se asi došlo kdyby si měl v naftaku benzin:D Citovat
agresssor Odesláno 25. prosinec 2008 Autor Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor Asi spis 40 za 406 nez predelavat motor no.. s tim by byla asi desna pakarna tak kdyby si sehnal celou 406 na díli tak by nebyl problem ale chvilku by to zabralo. ale na to by se asi došlo kdyby si měl v naftaku benzin:D Asi tak no... benzinovej motor za benzinovej motor by vymena sla ale takhle... Moc se mi do toho nechce.. Radsi zkusim sehnat nejakyho dvoulitra... Ale uprimne receno moc jich neni:( Citovat
čakom Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor Asi spis 40 za 406 nez predelavat motor no.. s tim by byla asi desna pakarna tak kdyby si sehnal celou 406 na díli tak by nebyl problem ale chvilku by to zabralo. ale na to by se asi došlo kdyby si měl v naftaku benzin:D Asi tak no... benzinovej motor za benzinovej motor by vymena sla ale takhle... Moc se mi do toho nechce.. Radsi zkusim sehnat nejakyho dvoulitra... Ale uprimne receno moc jich neni:( a ta 1,9 jede špatně? jsem se jednou naháněl s bennyho 406 a měl jsem co dělat. bylo to v kopcích tak asi využícval většího kroutáku:myslim Citovat
agresssor Odesláno 25. prosinec 2008 Autor Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor Asi spis 40 za 406 nez predelavat motor no.. s tim by byla asi desna pakarna tak kdyby si sehnal celou 406 na díli tak by nebyl problem ale chvilku by to zabralo. ale na to by se asi došlo kdyby si měl v naftaku benzin:D Asi tak no... benzinovej motor za benzinovej motor by vymena sla ale takhle... Moc se mi do toho nechce.. Radsi zkusim sehnat nejakyho dvoulitra... Ale uprimne receno moc jich neni:( a ta 1,9 jede špatně? jsem se jednou naháněl s bennyho 406 a měl jsem co dělat. bylo to v kopcích tak asi využícval většího kroutáku:myslim Tak nejede:) jede docela dobre:) hlavne je to jiny nez benal:) ale silnejsi by to mohle bejt:). No mozna ze si ji i necham, a udelam neco na ni no... Citovat
čakom Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor Asi spis 40 za 406 nez predelavat motor no.. s tim by byla asi desna pakarna tak kdyby si sehnal celou 406 na díli tak by nebyl problem ale chvilku by to zabralo. ale na to by se asi došlo kdyby si měl v naftaku benzin:D Asi tak no... benzinovej motor za benzinovej motor by vymena sla ale takhle... Moc se mi do toho nechce.. Radsi zkusim sehnat nejakyho dvoulitra... Ale uprimne receno moc jich neni:( a ta 1,9 jede špatně? jsem se jednou naháněl s bennyho 406 a měl jsem co dělat. bylo to v kopcích tak asi využícval většího kroutáku:myslim Tak nejede:) jede docela dobre:) hlavne je to jiny nez benal:) ale silnejsi by to mohle bejt:). No mozna ze si ji i necham, a udelam neco na ni no... to je vždycky těžký se rozhodnout jestli prodat nebo neprodat:nevim Citovat
agresssor Odesláno 25. prosinec 2008 Autor Odesláno 25. prosinec 2008 To mi povidej:( mesic mi trvalo nez sem se rozhodnul prodat 300tou... nakonec mi ji expritelka den pred prodejem zbourala:( . Zase uz vim co od tohodle auta cekat, coo mu je a neni no.... Abych se v tamtom neutopil prachama..... Jako sem fakt nerozhodnej ale asi to dopadne tak ze si to necham pac ani nevim za kolik bych to prodal:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.