Ivona Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Dobrá tedy hoši dám na vás a od zítřka budu jezdit na vyšší otáčky a uvidím, jastli mi to půjde. jen budu muset zapnout na PP datum, ať se nesnažím pořád jet na spotřebu, je to jako droga. Citovat
Ludek78 Odesláno 14. říjen 2008 Autor Odesláno 14. říjen 2008 Ivona: Vis ja se vubec divim a smekam pred Tvym autem ze to na tak nizky otacky utahne u moji 307 bych ur fakt asi utrhnul motor pri tak nizkych otackach na 5ku....jinak jsem koukal ze si psala neco o svarovane hlave motoru.To bylo po predchozim majiteli nebo se to stalo Tobe? To by byl totiz priklad toho,jak dopada takova jizda na spotrebu,Ale nic ve zlem Kazdopadne Ti preju at auticko slape a zkus obcas podradit o par rychlosti dolu,uvidis ze se bude jezdit lepe Tobe i autu....jo a jinak co se tyka spotreby na 3ku pri 50km/h tak to zalezi jen na momentu kdy zrovna kouknes na PP.Kolisa to mezi 3.5l / 7l podle zateze motoru v ten danej moment.Pokud 50ku opravdu jen udrzujes plynem na rovince tak se fakt da jet okolo 4l Citovat
siskin Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Ivona, co usetris na pohonnych hmotach tak skor ci neskor niekolko nasobne das do opravy motora. Takze podla mna je to skor rozhadzovanie penazi nez setrenie. Taketo trapenie motora je casovana bomba Citovat
Ivona Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Původně zaslal: Ludek78 Ivona: Vis ja se vubec divim a smekam pred Tvym autem ze to na tak nizky otacky utahne u moji 307 bych ur fakt asi utrhnul motor pri tak nizkych otackach na 5ku....jinak jsem koukal ze si psala neco o svarovane hlave motoru.To bylo po predchozim majiteli nebo se to stalo Tobe? To by byl totiz priklad toho,jak dopada takova jizda na spotrebu,Ale nic ve zlem Kazdopadne Ti preju at auticko slape a zkus obcas podradit o par rychlosti dolu,uvidis ze se bude jezdit lepe Tobe i autu....jo a jinak co se tyka spotreby na 3ku pri 50km/h tak to zalezi jen na momentu kdy zrovna kouknes na PP.Kolisa to mezi 3.5l / 7l podle zateze motoru v ten danej moment.Pokud 50ku opravdu jen udrzujes plynem na rovince tak se fakt da jet okolo 4l S prasklou hlavou jsem to koupila, minulý majitel mi to zatajil a pak se k jakékoliv záruce nechtěl znát. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.