zek Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Ahoj, máte někdo zkušenost s výměnou ložiska v řemenici kompresoru klimatizace ? Musí se kompresor odpojit a vymontovat? Nebo stačí jen kompresor poposunout. A jaký ložisko je zde použito? Peugeot 406 TD 2,1 r. v. 97 Citovat
jojo0608 Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 Keď sa mení ložisko, tak by bolo dobré vymeniť aj tesnenia a olejovú náplň - čiže komplet GO Citovat
pastorek Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 Původně zaslal: jojo0608 Keď sa mení ložisko, tak by bolo dobré vymeniť aj tesnenia a olejovú náplň - čiže komplet GO On sa pýtal na ložisko remenice kompresora klimatizácie. Citovat
Gisella Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 teď jsem měnil ložisko klimi jde vyvěsit povolíš klimu a máš ho na zemi když povolíš i držák hadic co k ní vedou posuneš si klimu až před auto a na zemi to pěkně rozebereš kluci mi to teď dělali až vyndáš to ložisko tak podle tipu si ho obědnáš stahovákem to stáhneš pak vylisuješ ložisko a nalisuješ nové posílám fotky toho starýho když jsem snim točil v ruce tak pěkně chroupalo. mám natočeno 213000 km a teď jsem ho měnil poprve tak vydrželo pěkně dlouho Citovat
Gisella Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 pozná se to že začne chrastit, když vypneš klimu tak chrastí a když jí zapneš tak přestane protože se přitlačí ten talíř z boku ale mě chrastilo i při zapnuté klimě a těď mám klid Citovat
Gisella Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 ještě jeden ať se to podaří vyměnit čau Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.