swedak Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 , čus Martine, ten čep tam vezu tenhle týden, týpek byl na dovolený Citovat
marty777 Odesláno 6. říjen 2008 Autor Odesláno 6. říjen 2008 Původně zaslal: swedak , čus Martine, ten čep tam vezu tenhle týden, týpek byl na dovolený :xvuljasný Citovat
marty777 Odesláno 6. říjen 2008 Autor Odesláno 6. říjen 2008 Původně zaslal: klm16 tiez by som to rad videl na aute... :-) fotku,jak to vypadá na mojim autě nemám,ale mám tohle.Je to z finále TC.Polská 306ka je měla Citovat
marty777 Odesláno 6. říjen 2008 Autor Odesláno 6. říjen 2008 Původně zaslal: čakom marty777:Máš chromový nebo černý? Mám chromový,hodí se mi to ke všemu ostatnímu,co mám.Však uvidíš Citovat
čakom Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: čakom marty777:Máš chromový nebo černý? Mám chromový,hodí se mi to ke všemu ostatnímu,co mám.Však uvidíš Podle té první co jsem viděl tak ta druhá bude určitě dobrá neli lepší co se vůbec přihodilo té prví? Co bylo příčinou? Jestli se můžu zeptat. Citovat
marty777 Odesláno 6. říjen 2008 Autor Odesláno 6. říjen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: čakom marty777:Máš chromový nebo černý? Mám chromový,hodí se mi to ke všemu ostatnímu,co mám.Však uvidíš Podle té první co jsem viděl tak ta druhá bude určitě dobrá neli lepší co se vůbec přihodilo té prví? Co bylo příčinou? Jestli se můžu zeptat. Jel jsem po rychlostce z Vyškova na Olomouc,v pravém pruhu jely kamiony a v levém je předjížděly osobáky a já taky.Najednou z ničeho nic trhnul volant doleva na svodidla a bylo to,přerazil jsem 3 sloupy u svodidel,utrhlo to levý kolo i s těhlicí a hodilo mě to doprava na podjezdový lyžiny u litevskýho kamiónu. Myslim si,že mi bouchla levá pneumatika.Jak jsem jel v tý koloně,tak tam mohlo bejt nějaký železo,nebo kdoví co..... [upravil dne 6/10/08 marty777] Citovat
čakom Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: čakom marty777:Máš chromový nebo černý? Mám chromový,hodí se mi to ke všemu ostatnímu,co mám.Však uvidíš Podle té první co jsem viděl tak ta druhá bude určitě dobrá neli lepší co se vůbec přihodilo té prví? Co bylo příčinou? Jestli se můžu zeptat. Jel jsem po rychlostce z Vyškova na Olomouc,v pravém pruhu jely kamiony a v levém je předjížděly osobáky a já taky.Najednou z ničeho nic trhnul volant doleva na svodidla a bylo to,přerazil jsem 3 sloupy u svodidel,utrhlo to levý kolo i s těhlicí a hodilo mě to doprava na podjezdový lyžiny u litevskýho kamiónu. Myslim si,že mi bouchla levá pneumatika.Jak jsem jel v tý koloně,tak tam mohlo bejt nějaký železo,nebo kdoví co..... [upravil dne 6/10/08 marty777] To nase.. Citovat
marty777 Odesláno 6. říjen 2008 Autor Odesláno 6. říjen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: čakom marty777:Máš chromový nebo černý? Mám chromový,hodí se mi to ke všemu ostatnímu,co mám.Však uvidíš Podle té první co jsem viděl tak ta druhá bude určitě dobrá neli lepší co se vůbec přihodilo té prví? Co bylo příčinou? Jestli se můžu zeptat. Jel jsem po rychlostce z Vyškova na Olomouc,v pravém pruhu jely kamiony a v levém je předjížděly osobáky a já taky.Najednou z ničeho nic trhnul volant doleva na svodidla a bylo to,přerazil jsem 3 sloupy u svodidel,utrhlo to levý kolo i s těhlicí a hodilo mě to doprava na podjezdový lyžiny u litevskýho kamiónu. Myslim si,že mi bouchla levá pneumatika.Jak jsem jel v tý koloně,tak tam mohlo bejt nějaký železo,nebo kdoví co..... [upravil dne 6/10/08 marty777] To nase.. Už je to za mnou....jak se říká:Hlavně,že se nám nic nestalo,protože,když si vezmu,že se to stalo v cca 90km/h a na Brno jsem jel po D1 180km/h,tak ještě,že se to nestalo tam:bojim Citovat
čakom Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: čakom marty777:Máš chromový nebo černý? Mám chromový,hodí se mi to ke všemu ostatnímu,co mám.Však uvidíš Podle té první co jsem viděl tak ta druhá bude určitě dobrá neli lepší co se vůbec přihodilo té prví? Co bylo příčinou? Jestli se můžu zeptat. Jel jsem po rychlostce z Vyškova na Olomouc,v pravém pruhu jely kamiony a v levém je předjížděly osobáky a já taky.Najednou z ničeho nic trhnul volant doleva na svodidla a bylo to,přerazil jsem 3 sloupy u svodidel,utrhlo to levý kolo i s těhlicí a hodilo mě to doprava na podjezdový lyžiny u litevskýho kamiónu. Myslim si,že mi bouchla levá pneumatika.Jak jsem jel v tý koloně,tak tam mohlo bejt nějaký železo,nebo kdoví co..... [upravil dne 6/10/08 marty777] To nase.. Už je to za mnou....jak se říká:Hlavně,že se nám nic nestalo,protože,když si vezmu,že se to stalo v cca 90km/h a na Brno jsem jel po D1 180km/h,tak ještě,že se to nestalo tam:bojim No to určitě. auto je jen spotřební vec a plechy se dají opravit ale život je jen jeden. Citovat
Creams Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 Jedná životní story skončila... začíná nová část života Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.