Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Anderson

Co sem slyšel od známého tak prý má cenu když už kupovat zimní pneu tak jedině Michelinky uvažuju tedy o nejnovějším modelu : PRIMACY ALPIN PA3 195/65R15 91H má tady někdo taky podobný nebo vyvracející názor ? :myslim

ano ale 205/60 16 a jsou vyborny

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pani chcem sa vas spytat ci vam pasuju 15 kolesa na 307 sw 2.0 HDi 100 kw bez problemov. Kurna ja ich tam neviem dostat :bojim

:bacha Asi som sa paradne oplachol:grr

Skusal som ich nahodit do predu a nepusti ma tam prasiatko (brzdove platnicky). Kurna teraz mi je cela sada na prd. Nedavno som tam kupoval nove gumy a teraz to budem musiet asi predat :bojim Asi ma rachne,... :grr

Odesláno
Původně zaslal: siskin

Pani chcem sa vas spytat ci vam pasuju 15 kolesa na 307 sw 2.0 HDi 100 kw bez problemov. Kurna ja ich tam neviem dostat :bojim

:bacha Asi som sa paradne oplachol:grr

Skusal som ich nahodit do predu a nepusti ma tam prasiatko (brzdove platnicky). Kurna teraz mi je cela sada na prd. Nedavno som tam kupoval nove gumy a teraz to budem musiet asi predat :bojim Asi ma rachne,... :grr

A co to je za disky? Odkud?

Jaký mají ET?

Na 307 má být 6x15 ET 27

[upravil dne 12.11.2008 čakom]

Odesláno

to ET teraz z hlavy neviem. Ale su to odlahcene disky z Al. Vizeraju ako klasicke plechace, ale su z hlinika. Nepasuju mi na predne kolesa. Prasiatko mi brani v hahodeni disku. Vecer nakreslim obrazok pre blizsie vysvetlenie,...

Odesláno
Původně zaslal: siskin

to ET teraz z hlavy neviem. Ale su to odlahcene disky z Al. Vizeraju ako klasicke plechace, ale su z hlinika. Nepasuju mi na predne kolesa. Prasiatko mi brani v hahodeni disku. Vecer nakreslim obrazok pre blizsie vysvetlenie,...

Koukni na to ET je možný že je moc velký.

Odesláno

ano aj ja si myslim ze 100 kw verzia bude mat vacsie brzdy. V TP mam tak ako si napisl 16 a 17 ky. Chcel som usetrit, ale nakoniec asi prerobim. Bol som pozriet to ET na diskoch. Tu je cely kod : 6J15H2 ET18 KPZ PS815011 OKW 2F 27 11 03 10018

Cez vikend si poziciam od brachy eletron 15\" a skusim ci tam nevleze. Pokial nie tak budem mat na predaj fungel novu sadu zimnzch pneu :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...