Zipík Odesláno 1. říjen 2008 Autor Odesláno 1. říjen 2008 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Zipík Supr díky.Druhá otázka zní jaké jsou podmínky pro nákup tohoto modelu?Nemáte někdo zkušenost? pokud myslis nakup pres ebay tak na klubu je nekolik lidi co ma tuto moznost, myslim ze ti s tim klidne pomuzou.. Obracím se tedy na lidičky, který mají možnost nakupovat přes ebay o napsání kontaktu na sebe do u2u.Děkuji Ozvu se... [upravil dne 1.10.08 Zipík] Citovat
kujon106 Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Poděkuj Béďovi, že mě poslal link, já to tady jinak moc neprocházim Na ebayi to není problém koupit, najdi si přesně co chceš a pak bysme se ňáko domluvili. (koukej na preference toho prodejce - jestli to není podvodník, atd., potom také na to jestli vůbec a za kolik posílá do ČR). Peníze by bylo nutné poslat předem ke mě na účet a až by došly, tak bych ti to koupil, no a na předání bysme se pak museli ňáko domluvit. Citovat
vendelinek Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Původně zaslal: kujon106 Poděkuj Béďovi, že mě poslal link, já to tady jinak moc neprocházim Na ebayi to není problém koupit, najdi si přesně co chceš a pak bysme se ňáko domluvili. (koukej na preference toho prodejce - jestli to není podvodník, atd., potom také na to jestli vůbec a za kolik posílá do ČR). Peníze by bylo nutné poslat předem ke mě na účet a až by došly, tak bych ti to koupil, no a na předání bysme se pak museli ňáko domluvit. Já bych chtěl takový ,jako je naše žabička,jo? jenže takový ,už asi nedělaji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.