Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže kedže som sa od soboty nedostal k pc - bol som pracovne vytažený posielam pár foto z PSA Trnava. Super den. Peugeotáci ukázali všetko okrem lakovne:D Videli sme ako sa vyrába 207 od zvytku plechu, ktorý váži aspon 15 ton. Ide cez lisovnu , zvarovnu, lakovnu až na montáž..... skrátka super....Názorná ukážka výbuchu airbagov až po skúšobnú jazdu. V halách čakali vybraný zamestnanci, ktorí milo vysvetlili a ukázali ako to všetko funguje. A k tomu super občerstvenie a dobrá hudba...Aj počasie vyšlo. V predpremiére prezentovali nový C3 picasso. Klobúk dole ako to zvládli:super:o:super;)

Odesláno

A to tam takle normálně můžeš fotit,jo?Sem si vždycky :myslim,že v takovym závodě se nesmí:myslimi tam ti dva čípkové se divně koukali,jinak foto je :super

[upravil dne 29.9.2008 vendi.stejskal]

Odesláno

Keby sa sem dalo dat aj video tak by som dal názornú ukážku ako strelí airbag na 207. Kamoš má ešte viacej fotiek,:papa tak ked bude nejaká ešte zaujímavá tak ju pridám....

Odesláno
Původně zaslal: roxbury7

Keby sa sem dalo dat aj video tak by som dal názornú ukážku ako strelí airbag na 207. Kamoš má ešte viacej fotiek,:papa tak ked bude nejaká ešte zaujímavá tak ju pridám....

Samozrejme ,video,to sem daj,sa taky pokukáme:D:super:o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...