Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mam takovy maly dotaz!vymenil jsem tapeci kde je tlacitko na ovladani zrcatek,vymenil jsem i svazek ve dverich,kde je konektor,ktery se zapojuje do zrcatek,otazka je,pokud tam dam el zrcatka a zapojim na onen konektor,jestli budou fungovat! jen me trochu prekvapilo,ze svazek co je ve dveri,ma o hodne cinnejch pinu nez svazek,co mi jde z auta,jestli mi rozumite!

Odesláno
Původně zaslal: oni

...jen me trochu prekvapilo,ze svazek co je ve dveri,ma o hodne cinnejch pinu nez svazek,co mi jde z auta...

Ak si menil zväzok vo dverách tak sa nečuduj. Elektrika na aute nieje robená na všetky alternatívy výbavy. Ak chceš tie zrkadlá oživiť tak tam budú chýbať káble od stĺpika. Ak by si chcet iba na vodičovej strane tak potom snáď jedine dorobiť napájanie.

Odesláno

omlouvam se z naznalosti,ale co znamena OD STLPIKA? no pokud zmerim v tom konektoru co jde do zrcatka nekde napeti,tak to fachat bude ne?

Odesláno

omlouvam se z naznalosti,ale co znamena OD STLPIKA? no pokud zmerim v tom konektoru co jde do zrcatka nekde napeti,tak to fachat bude ne?

Od sloupku.

Prepínač ovláda motorčeky v zrkadle, takže ak tam privedieš + a - mal by fungovať.

Odesláno

jasny,jenze tahat kabel do dveri se mi moc nechce,no tak budu muset hold to nejak odzkouset,kdyby tak nekdo byl schopnej mi rict,na kterej kabel sahnout,abych vedel jestli teda ne ci jo!

Odesláno

jasny,jenze tahat kabel do dveri se mi moc nechce,no tak budu muset hold to nejak odzkouset,kdyby tak nekdo byl schopnej mi rict,na kterej kabel sahnout,abych vedel jestli teda ne ci jo!

Ak máš elektrické sťahovanie okien tak tam ide + i -. Na centrál ide iba -.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...