Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jan07

No prave nevim co tam mam za olej,menili me to v servise.Ja nad tim premyslim,ze to necham pretesnit a i nove kruzky bych tam nechal dat.Nekdo me rikal,ze do takovych sportovnich motoru se pry pridava nejaky pripravek do oleja aby zhustl a zalepili se netesnosti,ale nevim jak se to jmenuje.

A jake oznaceni oleje je hustci?Mel bych tam met 10w40

10w40 je polosintetika, pak je 5w40, to je plna sintarna a 15w40 je mineralní, to se leje jen do šáde 120 :ticho

Odesláno

no o 5w jsem ani nepremyslel.. ale ma to cenu??

ja jsem byl totiz nauceny z byvaleho auta (spotreba 1l oleje na 5000km) ze ho docela spapa.... takze oleje za 500 litr me fakt nelakali...

pegina jezdi vic na benzin nez na olej takze by se dalo o necem zacit premyslet... ale jak rikam... ma to cenu? :)

Odesláno
Původně zaslal: jan07

Dnes jsem odmontoval to sání a vyčistil.Mám ještě nějaké dotazy.Kterou hadici na ten oddech jste měli namysli,že mám nechat volnou?1 nebo 2?2 je napojena na tu trubku sání a 1 je menší,a je až za klapkou.Ta je tam naco?Myslíte,že ten olej tam natekl 2 nebo 1?Jsem z toho jelen.Právě si chci nechat první poradit od vás a kdyby to neklaplo,tak to dám do servisu.

A jak je to za tou klapkou-3,tam to asi nijak nevyčistím?

Může to být i něčím jiným,proč mě tam ten olej natekl?

Díky

Helet, můj názor je že máš K.O.. pístní kroužky, ze to fouká do bloku a ten tlak to vytlačí do té černé haričky, protože to memá kudy odejít...

a ještě k tomu si myslím že v tom víku ventilý jak je blíž sání máš zanešenej nějakej kanálek....

jestli pockás do ledna, tak ti dám vědět a rozfotim ti detailně hlavu, protože budu dělat rozvody, tesnění pod palicí atd.... :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...