kmotrik Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 zkoušel někdo měnit gufera s tou vykuchanou svíčkou a tlakem vzduchu? Mám v plánu pustit se do toho příští víkend a hlava se mi sundavat moc nechce mimochodem je nějaká záludnost ve výměně gufera vačky? to bych chtěl udělat hned taky. díky za rady [upravil dne 3.10.2009 kmotrik] Citovat
jack 306 Odesláno 4. říjen 2009 Autor Odesláno 4. říjen 2009 jestli chceš měnit vačku tak hlava musí dolů každopádně protože tu vačku nijak jinak nevytáhneš Citovat
Tom306Sedan Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 Mě to taky papá dost olej mám jajeto cca 140 tisic ale co olej je zadarmo tak to neresim az bude zrat jeste vis tak to hold budu muset resit:D Citovat
jack 306 Odesláno 4. říjen 2009 Autor Odesláno 4. říjen 2009 no ale katalyzátoru a lambdě se to asi moc nezamlouvá Citovat
zub Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 Původně zaslal: pastorek O tej kokakole som počul ale neskúšal. Vhodnejšie by bolo skúsiť nejaké aditívum do oleja ktoré okrem iného uvoľní krúžky. Durko teraz testuje nejaký zázrak chémie a už po krátkom používaní má pozitívne výsledky. zdravim, je mozno zdelit jmeno tohoto zazraku?Resim taky problem s olejem, ale na 1,9 TD Citovat
dolly1010 Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 trošku , ale mě motor nežral olej. Mě ho systematicky přesouval do chladícího okruhu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.