lape Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Zdravím.Koupil jsem MP3 přehrávač Emgeton e4 a videa přehráva ve formátu mtv.Problém je v tom že soft na konverzi videa z dodaného CD nejde spustit a když jsem si stahl jeho novější verzi z netu,tak přehrávač hlásí nějakou chybu 255.Zkusil jsem ještě jeden jiný ale to zase píše že nepodporovaný formát.Tak kdyby někdo věděl o nějakém dobrém converteru byl bych rád za link,páč nějak nemůžu už nci najít. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Preco si si kupoval Emgeton ?? Ale k veci, vyskusaj konvertor z nazvom SUPER. Vie konvertovat asi vsetko do vsetkeho, fakt neodcenitelny pomocnik. Mohlo by tam byt aj mtv. Citovat
lape Odesláno 28. září 2008 Autor Odesláno 28. září 2008 Protože už jsem jeden Emgeton měl a byl v pohodě,ale ten uměl jen musik.Tady asi nebude problém v tom převodu jak jsem zjistil ale v přehrávači.No video jsem na tom stejně nehodlal sledovat,jen jsem chtěl zkusit jak to vypadá.A ještě tomu dají zrovna takový název MTV,člověk se poak musí na netu prokousávat spoustou odkazů na hudební tvMTV [upravil dne 28.9.2008 lape] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.