Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zuby mudrosti mam zatial vsetky v poriadku...vyrastli mi asi ked som mal 20 rokov, pomerne naraz vsetky...a doteraz ok,ziaden problem zubyr hovori ze tie zuby mudrosti su zbytocne,akurat ze maju vacsiu kaziovost oproti ostatnym ale to sa v mojom pripade neda povedat...zase musim zaklopat klop - klop:D

takze furt su na mieste,a aj ostanu

aluska, a zvycajne problem so zubami byvaju v tu najnevhodnejsiu chvilku...bud cez sviatok ,vikend alebo ked je clovek na dovolenke...to su murphyho zakony...neda sa nic robit....

minimaxa: ja ked sedim v cakarni ,tak musi frisko prist sestricka a zobrat si odomna karticku poistenca...inak by som usiel.....:D zvuk vrtacky a ten smrad ma ubija....ale takto ked dam karticku tak uz bez nej neodidem:D

zubarov som nikdy nemal rad...

:bacha:bacha:bacha:bacha

Původně zaslal: Aluška

Já mám naštěstí zuby zatím v pohodě, i když čekám, kdy to přijde, protože pokud budu mít zoubky po rodičích, tak si užiju.

Jedinné, co mě neustále štve, jsou už asi 7let rostoucí spodní moudráky, rostou vždycky tak 4-5x do roka a před 2rokama na vánoce, se mi pod ten jeden dostal nějaký zánět, jela jsem s tím asi 26.12. v Brně ke Sv. Anně do nemocnice na pohotovost, protože jsem už bolestí lezla po zdi, už jsem nemohla ani jíst, neb jsem nemohla otevřít hubu :bojim . Na pohotovosti mi bylo řečeno, že se na řadu dostanu možná někdy za 10hodin, že je plná čekárna, protože daná pohotovost platí pro celé Brno a okolí, tak jsem to vzdala a odjela do Holic, kde mi na 27.12. domluvil Dave_k svého zubaře. Myslela jsem, že mi moudráka vytrhnou a bude klid, ale to jsem se škaredě spletla, akorát mi vedle toho zubu do dásně nacpal dren, dal nějaké prášky na bolest a antibiotika a půjčil infralampu, abych si tu tvář nahřívala a procvičovala, protože mi hrozilo, že už tu pusu nikdy neotevřu. Tak to trvalo asi 5dní, než ten zánět zmizel. Byly to vánoce, kdy jsem neměla téměř žádné cukroví a ještě nějaké to kilo schodila :D . Asi bych si měla ty moudráky raději nechat vytrhnout, ale nějak se mi do toho dobrovolně nechce, teď jsem si doktorů a bolesti užila až až....:bojim

[upravil dne 25/9/08 Aluška]

Odesláno

pocuj za toto sa hanbim ako pes...ja som nebol u zubara 12 rokov...ak by sa mi nezlomil tento zub tak som tam ani neni, preto si to teraz platim v plnej vyske..dal som si vymenit amalgamovu plombu za bielu a ta stala 700 korun...,a to ze som nemal preventivku tak plus 220 sk ..co by inak platila poistovna...cize ci som bol alebo nebol na preventivke..tak pofinancnej stranke to je jedno...ide len o to ze zacnem pravidelne chodit aj ja... :aut:aut

Původně zaslal: brslen

ja byl u zubare po 7 letech a co mi tam provadi to nepreju nikomu.Strcila mi takovou jehlu do zubu a ja ji citel az v mozku-bolesssst jako krava.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...