Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já jsem si nedavno nechal udělat chip na 2.0 16v u coupe, seriově jsem tam měl 98kw a teď mám chip odměřený na brzdě na 105kw! 7,500kč je udávaná cena u jedné firmy na netu, já to měl za necelých 5.000kč, což je podle mě za hubičku a hlavně vím díky brzdě, kolik tam opravdu mám PS, ikdyž to není moc, vím na čem sem a nemusím se s nikým dohadovat! Byl jsem moc spokojenej, auto se začlo chovat jinak, změna byla velice znát, lépe táhne a hlavně mi je posunutý omezovač,takže mohu dýl točit! A kdo uvažuje o nějakých úpravách, tak mu chip i u benzínu vřele doporučuju! Před chipem mi to změřili a za těch pár let stejně nějaký koníci umřou! Já jsem dal svíčky NGK V_line, sportovní filtr, vykuchal katík a nechal změřit! S 98kw co tam měli minimálně být, sem byl po zjištění ještě smutnější,protože tam bylo 94kw, a to, kdybych neudělal tyto malé úpravy nevím, kde bych vůbec byl! Samozřejmě jako všichni chci víc výkonu a tak pořád vymejšlím! Komplet výfuk od svodů je na řadě a pak chvilka napětí na brzdě! Takže já říkám CHIP JOOOO!!!A kdo chce vědět více o firmě co mi to dělala, tak rád prozradím!

Odesláno
Původně zaslal: Lidri!!!

Já jsem si nedavno nechal udělat chip na 2.0 16v u coupe, seriově jsem tam měl 98kw a teď mám chip odměřený na brzdě na 105kw! 7,500kč je udávaná cena u jedné firmy na netu, já to měl za necelých 5.000kč, což je podle mě za hubičku a hlavně vím díky brzdě, kolik tam opravdu mám PS, ikdyž to není moc, vím na čem sem a nemusím se s nikým dohadovat! Byl jsem moc spokojenej, auto se začlo chovat jinak, změna byla velice znát, lépe táhne a hlavně mi je posunutý omezovač,takže mohu dýl točit! A kdo uvažuje o nějakých úpravách, tak mu chip i u benzínu vřele doporučuju! Před chipem mi to změřili a za těch pár let stejně nějaký koníci umřou! Já jsem dal svíčky NGK V_line, sportovní filtr, vykuchal katík a nechal změřit! S 98kw co tam měli minimálně být, sem byl po zjištění ještě smutnější,protože tam bylo 94kw, a to, kdybych neudělal tyto malé úpravy nevím, kde bych vůbec byl! Samozřejmě jako všichni chci víc výkonu a tak pořád vymejšlím! Komplet výfuk od svodů je na řadě a pak chvilka napětí na brzdě! Takže já říkám CHIP JOOOO!!!A kdo chce vědět více o firmě co mi to dělala, tak rád prozradím!

Ahoj..prosímtě do kolika otáček tě pustí omezovač??já můžu až skoro do 9 000 ................. Točí to až pod čísla na otáčkoměru..ten je jen do 8 000 ... Mám 3l..

A jednotku mám je Bosch........

Odesláno

Mě sekne omezovač kolem 7400 ale pak už to moc nejde do záběru, takže pro mě je ideální točit do 6000ot/min podle grafu z výkonostní brzdy!......maximálku na tachometru mám 233km/h ale podle GPS 228km/h

Odesláno

Mě sekne omezovač kolem 7400 ale pak už to moc nejde do záběru, takže pro mě je ideální točit do 6000ot/min podle grafu z výkonostní brzdy!......maximálku na tachometru mám 233km/h ale podle GPS 228km/h

Já to budu muset taky nechat změřit......Vím že tacháč mi podměřuje cca o 10km\\h........

Na kolik tě ta brzda vyšla??já teď mám docela dost výdajů,takže doufám že to není drahý..

Jinak díky za odpověď =) ;)

Odesláno

Já to měl k chipu zdarma ale jinak to měří za 1200kč a hlavně to máš v Praze!a jsou to fakt super kluci! Koukni na to na netu www.mereni-vykonu.cz, nech si to změřit, stojí to za to a hlavně nebudou žádný dohady na foru a ty budeš vědět kolik tam máš Ps a krouťák!

Odesláno

Miku, to je k smíchu... Jak můžeš napsat, že Coupe, 2.2HDi nestojí za nic, když jsi v něm beztak nikdy neseděl? Řekl bych, že ta Tvoje 2.0 T nebude o moc pružnější, než to moje... O maximálce a jízdních vlastnostech ani nemluvě...

Odesláno

Já to měl k chipu zdarma ale jinak to měří za 1200kč a hlavně to máš v Praze!a jsou to fakt super kluci! Koukni na to na netu www.mereni-vykonu.cz, nech si to změřit, stojí to za to a hlavně nebudou žádný dohady na foru a ty budeš vědět kolik tam máš Ps a krouťák!

Jj...diky mockouknu na to..jediný udaje který znám jsou od předchozího majitele,a ten klidně mohl kecat....:super

Odesláno

to gasaxx : četl jsi pořádně co jsem napsal?

do tohoto auta patří pořádný motor ( 2l nebo 2,2 Hdi každopádně NE ) a je škoda že 3l V6 je \" slabý\" - můj názor

tímto jsem se nechtěl nijak dotknout majitelů cupátek s motory 2l nebo 2.2Hdi - každý to snad pochopil :myslim

:D , co se týče mého motoru 2 T - není to žádná sláva , ale moji dceři to zatím stačí :D:D:D

já si pro sebe zháním Volvo V70 R od r.v. 2002 - nevíš o nějakém :aut

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Původně zaslal: Kekros

sériovej 3.0 V6 jede taky 250 km/h ?

Sériovej 3.0 V6 se vstřikováním ES9J4 o výkonu 140kW jede v Coupé (dle papírů) 240.

Novější model (ES9J4S, 152kW) má papírově psanou maximálku těch 250.

Osobně sem ale ještě maximálku nezkoušel :)

novsi model nema pisanu max.250

Odesláno
Původně zaslal: Miku

to gasaxx : četl jsi pořádně co jsem napsal?

do tohoto auta patří pořádný motor ( 2l nebo 2,2 Hdi každopádně NE ) a je škoda že 3l V6 je \" slabý\" - můj názor

tímto jsem se nechtěl nijak dotknout majitelů cupátek s motory 2l nebo 2.2Hdi - každý to snad pochopil :myslim

:D , co se týče mého motoru 2 T - není to žádná sláva , ale moji dceři to zatím stačí :D:D:D

já si pro sebe zháním Volvo V70 R od r.v. 2002 - nevíš o nějakém :aut

Tvůj názor to je, ale dokud se v Coupe s HDi neprojedeš, tak nikdy nepocítíš zátah krouťáku a Turba, kterej je fakt jedinečnej. Tak to neodsuzuj...

• O 2 týdny později...
Odesláno

mám dotaz:307 hdi1.6 80kw r.v.2006, uvažuji o chipu(www.merení-vykonu.cz)nebudou dělat v autorizovaným servisu problémy ,když bude upravená jednotka.Máte s tím někdo zkušenosti.Děkuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...