PESEK79 Odesláno 1. duben 2004 Odesláno 1. duben 2004 Čau pažrouti ! Mám jeden problém a prosím o radu. Na svém PEUGEOTU 309 1,9D mi od rychlosti 50km/hod se ozývá hučení od předních kol,které je nejsilnější při rychlosti kolem 100km/hod. Ozývá se i při táhlejším odbočování do obou stran. Myslím že homokine?áky jsou OK protože při plném rejdu nijak nekřupou. Díky za odpovědi. Citovat
Petano Odesláno 1. duben 2004 Odesláno 1. duben 2004 gumy ? zkus jet tak padesat po nejakym parkovisti a vyzkouset jestli ti to nehuci pri ostrejsim zataceni na nejakou stranu - pak by to bylo lozisko Citovat
RALLYMAN Odesláno 1. duben 2004 Odesláno 1. duben 2004 no jestli tam nemáš jestě zimní protektory tak bych to taky viděl na ty ložiska. Citovat
sipka Odesláno 2. duben 2004 Odesláno 2. duben 2004 Mě tohle dělali pneumatiky. Měl jsem tam Barumky a v pneuservisu mi řekli, že maj zborcenou kostru a proto jsou hlučný. Vyměnil jsem je a auto je krásně tichý. Citovat
PESEK79 Odesláno 3. duben 2004 Autor Odesláno 3. duben 2004 Dik za odpovedi.Taky jsem predpokladal,ze to snad budou loziska..Vymenim a uvidim..Mam 309 sice jen kratce,ale muzu rict,ze o proti me predchozi Felicii je to PAN auto.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.