Qcko Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Zdravim...hladal som tu nieco podobne, ale nenasiel som, tak sa pytam...mal som dost rozmlatene ovladanie vzduchu, tak som si zohnal nove v dobrom stave...len som este palubku nikdy nerozoberal, tak ak niekto vie, ako dat dole ten plastovy kryt (co je aj okolo radia) a ako vymenit to ovladanie, bol by som stastny:)...Prikladam obrazok co presne mam na mysli a hlavne som si vsimol, ze na zadnej strane su miesta pre pripevnenie laniek:myslim...aky je postup pri montazi tych laniek? Tak, aby to bolo dobre nastavene (predpokladam ze dat vsetky ovladacie prvky do krajnej polohy a potom namontovat lanka na novy panel, na ktorom nastavim ovladanie do tej istej polohy:nevim...ale radsej sa spytam:papa) [upravil dne 23.9.2008 Qcko] [upravil dne 23.9.2008 Qcko] Citovat
vendelinek Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 obrázek?,,tak nevim ,ale dneska to docela blbne,nevidim to dobře s tim obrázkem:myslim jj,teď už je vidim,no [upravil dne 23.9.2008 vendi.stejskal] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.