f3Rd@ Odesláno 23. září 2008 Autor Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: Pata otackomer? byla bourana? no, nerekl bych primo bourana, spis jen spadena... uz to leze Spadena motorka nema KO budik Kazdopadne ti doporucuju hned koupit silonove padaci spunty jasny, ale neni bourana tak, ze by byla perdni vydlice pryc, jen trosku podrene plasty, kolem to najelo zrejme na obrubnik, tak chce narovnat \"limec\" ikdyz jezdi perfektne i ted, a jak se otocili riditka, tak to schytal ten budik. Podle me to padlo na zem a jelo tak 2 metry vic ne, bo z plastu pod sedlem je jen zbrousena barva... EDIT: posli mi link na spunty... videl jsem i nejaky ochranny ram (trubka do U ktera se pridela na bok k motoru a chrani ho pri padu) [upravil dne 23/9/08 f3Rd@] Citovat
Pata Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 f3Rd@: http://malyweb.cz/padaky/index.php?page=43 Je to clovek z motorkaru (Rutan). Pres zimu u nej taky planuju objednat... Citovat
f3Rd@ Odesláno 23. září 2008 Autor Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: Pata f3Rd@: http://malyweb.cz/padaky/index.php?page=43 Je to clovek z motorkaru (Rutan). Pres zimu u nej taky planuju objednat... to jsou jenom takovy dva gumovy cudliky? za litr!? no zkusim se podivat nekde po tech trubkach co jsem videl... Citovat
Pata Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: Pata f3Rd@: http://malyweb.cz/padaky/index.php?page=43 Je to clovek z motorkaru (Rutan). Pres zimu u nej taky planuju objednat... to jsou jenom takovy dva gumovy cudliky? za litr!? no zkusim se podivat nekde po tech trubkach co jsem videl... Klasicke padaci protektory za dobrou cenu... Vsak se podivej po jinych vyrobcich a budes rad i za ten litr, na moji stoji skoro 2 a jeste musim udelat diry do kapot Citovat
f3Rd@ Odesláno 23. září 2008 Autor Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: Pata f3Rd@: http://malyweb.cz/padaky/index.php?page=43 Je to clovek z motorkaru (Rutan). Pres zimu u nej taky planuju objednat... to jsou jenom takovy dva gumovy cudliky? za litr!? no zkusim se podivat nekde po tech trubkach co jsem videl... Klasicke padaci protektory za dobrou cenu... Vsak se podivej po jinych vyrobcich a budes rad i za ten litr, na moji stoji skoro 2 a jeste musim udelat diry do kapot no koukam, ze jinde stoji i 2500,- to jsou ceny! kua. EDIT: napadlo me, ze by to slo nechat vytocit treba z duralu, nekomu to dat za ukol jako fusku a bude to za par korun. No, asi uz i vim koho zaukoluju [upravil dne 23/9/08 f3Rd@] Citovat
Pata Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: Pata Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: Pata f3Rd@: http://malyweb.cz/padaky/index.php?page=43 Je to clovek z motorkaru (Rutan). Pres zimu u nej taky planuju objednat... to jsou jenom takovy dva gumovy cudliky? za litr!? no zkusim se podivat nekde po tech trubkach co jsem videl... Klasicke padaci protektory za dobrou cenu... Vsak se podivej po jinych vyrobcich a budes rad i za ten litr, na moji stoji skoro 2 a jeste musim udelat diry do kapot no koukam, ze jinde stoji i 2500,- to jsou ceny! kua. EDIT: napadlo me, ze by to slo nechat vytocit treba z duralu, nekomu to dat za ukol jako fusku a bude to za par korun. No, asi uz i vim koho zaukoluju [upravil dne 23/9/08 f3Rd@] Lepsi je silon - je pruznejsi. Pri pouziti duralu hrozi destrukce ramu nebo svaru v blizkosti... Navic dulezita je i delka. Nejlepsi by bylo si to omerit a zkopirovat - mas uplne idealni uchyceni, narozdil odeme Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: Pata Lubk0: tem nazorum se muzu jenom zasmat... odpichy ale budiz Jo pata, asi si to spatne vylozil... Bavim se o nahacich v dany tride, zda se mi to odpichove pruznejsi jako Honda Hornet 600, nebo Suzuki Bandit ... Jasne ze to nema odpichi jako nejaka CBRKA, ninja ci GSXRka... Bavime se o nahacich. Moc se mi liby. Nakolko na hornete ci gsxrke vyzeram ako slon na trojkolke. SV cko neni zrovna dokonali, ale je to o neco lepsi. Ja vim ze to je jen 50 KW motor, takze to neber tak jako by sem porovnaval odpichy se supersportem. I kdyz horneta ma motor s CBRky, pokial sa nemylim. Mne sa osobne pacia a do buducnosti som uvazoval jedine o nahacich. SV 650 alebo jeste Kawasaki ER 6 , jenze tu sem jeste neskousel, tak nevim co je to zac... Citovat
f3Rd@ Odesláno 24. září 2008 Autor Odesláno 24. září 2008 Původně zaslal: Lubk0 Původně zaslal: Pata Lubk0: tem nazorum se muzu jenom zasmat... odpichy ale budiz Jo pata, asi si to spatne vylozil... Bavim se o nahacich v dany tride, zda se mi to odpichove pruznejsi jako Honda Hornet 600, nebo Suzuki Bandit ... Jasne ze to nema odpichi jako nejaka CBRKA, ninja ci GSXRka... Bavime se o nahacich. Moc se mi liby. Nakolko na hornete ci gsxrke vyzeram ako slon na trojkolke. SV cko neni zrovna dokonali, ale je to o neco lepsi. Ja vim ze to je jen 50 KW motor, takze to neber tak jako by sem porovnaval odpichy se supersportem. I kdyz horneta ma motor s CBRky, pokial sa nemylim. Mne sa osobne pacia a do buducnosti som uvazoval jedine o nahacich. SV 650 alebo jeste Kawasaki ER 6 , jenze tu sem jeste neskousel, tak nevim co je to zac... nech bejt... bavil jsem se s instruktorem z autoskoly, zjistil jsem ze ma taky SV-cko a rikal, ze na svetlech ho kolikrat neda ani nejaky 11kilo, pokud to dotycny nema patricne v ruce. To SV-cko ma fakt dobrej zatah vod spoda (asi jako vochcavka f TeDeicku :D:D:D ). Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 O tom hovorim, na to ze to je SV ccko , o kubature 650, a vykone jen 50 KW, tak to ma supr zatah... Ale kdo se nesvezl, nechape... Citovat
f3Rd@ Odesláno 24. září 2008 Autor Odesláno 24. září 2008 pato, jsou tohle taky ty padaky? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Suzuki-SV650-99-02-03-07-8-MM-SwingArm-Spool-Slider_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZ39Q3a1Q7c66Q3a2Q7c65Q3a15Q7c240Q3a1318QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem380065112759QQitemZ380065112759 EDIT: nebo tady http://cgi.ebay.com/ebaymotors/99-02-Suzuki-SV650-SV-650-GSXR-750-NEW-FRAME-SLIDERS_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZ39Q3a1Q7c66Q3a2Q7c65Q3a15Q7c240Q3a1318QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem320303090193QQitemZ320303090193 [upravil dne 24/9/08 f3Rd@] Citovat
Hadra Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Ahoj, k těm padákům - švára si koupil stejnýho Horneta jako mám já, odměřil si velikost, kamarád mu donesl kus hliníku, nechal si z toho za 2 kila vytočit padáky, stříknul je po vyleštění bezbarvým lakem a namontoval. Jsou super, ale hřejou se. Já mám silon, sice nejsou tak hezký, ale to neva. No a už má jeden odřenej, páč se otáčel a brknul po chcípaku a už se válel No a SV nejde špatně, i když si nemyslím, že by mně na křižovatce udělalo. Je to jinej motor, dvouvál se chová jinak než čtyřvál. Každopádně se mi líbí zvuk SV, ale nelíbí rám, řidítka, motor. To kapotovaný je super. A jinak -- Honda je Honda ) Citovat
Pata Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 f3Rd@: No jsou, ale uz si musis sam omerit, jestli se vlezou hehe, 11kilo, schvalne na nejakem srazu dame sprint, jo? Citovat
f3Rd@ Odesláno 26. září 2008 Autor Odesláno 26. září 2008 Původně zaslal: Pata f3Rd@: No jsou, ale uz si musis sam omerit, jestli se vlezou hehe, 11kilo, schvalne na nejakem srazu dame sprint, jo? Ja verim, ze ty mas svuj stroj pevne v rukou a me to bude trvat nez ho do ruky dostanu, kazdopadne si sprinta dat muzem, ale neverim tomu, ze bych te dal, zvlast, kdyz mam jen asi 60% tveho vykonu. Citovat
marisw Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 toto je motorka na pohodove jazdenie, ziadna nahanacka...a ani VFR neni to prave sportove...je to viac menej sportovo turisticka motorka.... ale somozrejme je to raketa...a ten motor to je sperk...aj ked by som do japonca nesiel....osobne radsej do niecoho aj ked menej spolahliveho ale so srdcom...ducati, aprilia, MV agusta, benelli, moto guzi..... sám som jazdil cbr 600 f 1994, a neskor R1 1999....ale raz som mal moznost si vyskusat VTR 1000 SP2 ...a to by som si dal povedat......ide ti ruky odtrhnut, len skoda ze je taka tazka..... teraz som bez moto, ale ten pocit volnosti vo mne pomaly drieme, a verim ze sa raz prebudi... teraz to nemam dovolene od mojej pani:D:D:D ale dufam ze ju to raz prejde......:roker Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: Pata f3Rd@: No jsou, ale uz si musis sam omerit, jestli se vlezou hehe, 11kilo, schvalne na nejakem srazu dame sprint, jo? Ja verim, ze ty mas svuj stroj pevne v rukou a me to bude trvat nez ho do ruky dostanu, kazdopadne si sprinta dat muzem, ale neverim tomu, ze bych te dal, zvlast, kdyz mam jen asi 60% tveho vykonu. Citovat
Pata Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 f3Rd@: 65%, ale to neni jen o vykonu sprint muzem dat klidne sporadicky, nerad jezdim \"na krev\", spis me jen pobavilo srovnani s tim 11 kilem marisw: je to sportovni cestak, do sporta tomu nadbyva vaha (ve sve dobe, dnesni sporty jsou spis rakety), ale slezu po 570km a pohoda Na druhou stranu \"cocku\" to taky snese VFR byla vzdycky takovy technicky sperk - dualni brzdy, prvni na svete mela programovatelne vstrikovani, letmo ulozene zadni kolo a pak ten motor... Moje ma jeste rozvody ozubenymi koly, novejsi rocniky uz maji retez + V-Tec... je to docela unikat, koncepce z 90.let se drzi hodne dlouho, a dlouho vyrabela V-ctyrvalec jenom Honda, dneska pribyl jeste V-max Citovat
marisw Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 tak to mas pravdu....neviem ci by som urobil slovensko - chorvatsko na tychto novych supersportoch.... osobne by som uz dnes siel do nekaeho cestneho endura,,,nejake R 1200 GS od BMW, litrove varadero alevo dl v-strom .... :papa Původně zaslal: Pata f3Rd@: 65%, ale to neni jen o vykonu sprint muzem dat klidne sporadicky, nerad jezdim \"na krev\", spis me jen pobavilo srovnani s tim 11 kilem marisw: je to sportovni cestak, do sporta tomu nadbyva vaha (ve sve dobe, dnesni sporty jsou spis rakety), ale slezu po 570km a pohoda Na druhou stranu \"cocku\" to taky snese VFR byla vzdycky takovy technicky sperk - dualni brzdy, prvni na svete mela programovatelne vstrikovani, letmo ulozene zadni kolo a pak ten motor... Moje ma jeste rozvody ozubenymi koly, novejsi rocniky uz maji retez + V-Tec... je to docela unikat, koncepce z 90.let se drzi hodne dlouho, a dlouho vyrabela V-ctyrvalec jenom Honda, dneska pribyl jeste V-max Citovat
Pata Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 marisw: na tyhle velke tury bych si dokazal predstavit tohle... I kdyz neco mi rika, ze bych stejne silhal po VFR, ten sportovni charakter by mi asi chybel Citovat
Hadra Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Na velké tůry v žádném případě Horneta ----- ten na to není stavěnej....vím, znám..cítím Citovat
Pata Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Původně zaslal: Hadra Na velké tůry v žádném případě Horneta ----- ten na to není stavěnej....vím, znám..cítím Proto jsem si koupil kapotovanou motorku Po 300km slezu, dam si kafe, plnou a jede se dal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.