budvar Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 Čauec, mám dotaz - kdo máte zkušenosti s Německem. Jedu tam teď na týden a zajímalo by mě jestli tam maj nějaký předplacený karty (bez smlouvy) mobilní operátoři a jaký sou ceny hovorů / zpráv do České republiky... Když pošlete odkazy konkrétní budu nadšenej páč to maj všici v němčině a to si moc nepočtu Citovat
vendelinek Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 zkus mrknout sem http://t-mobile.cz/Web/Residential/Tarify-a-ceny/Roaming-volani-v-zahranici/DriveNezVycestujete.aspx Citovat
budvar Odesláno 22. září 2008 Autor Odesláno 22. září 2008 To já vím... EU: V celé Evropské unii můžete volat za nižší ceny - odchozí hovory za 11 Kč (13,09) / min a příchozí hovory za 5,20 Kč (6,19) / min Není to tak strašný, asi levnějc už to nejde vymyslet... Citovat
punkac Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Ahoj, s předplacenkou v Německu Tě docela zklamu... Němci jsou policejní národ a předplacenku a ani tarif Ti bez trvalého bydliště prostě neprodaj (zkoušel jsem to 2x a ani ťuk) Když si jdeš třeba koupit telefon, opět neprodají ani když se zapřísáhneš, že jim tam simkartu necháš a dáš si tam českou Přítelkyně bydlí a pracuje v Drážďanech (je češka) a největší problém nebylo sehnat bydlení na WG (společenstvo bydličů ), ale sehnat telefon na paušál. I když byla v německu trvale hlášena a doložila že nemá problém platit nájem, zdravotní a sociální, telefon na své jméno nedostala. Prostě její údaje prodejce zadal do nějakýho centrálního registru a pak řekl bohužel. Podotýkám, že samozřejmě nikdy nic neporušila to, kvůli čemu by jí karta neměla být vydána Řeší to tím, že má telefon na kamaráda a platí mu účet, ale to je na důvěře Já volání do Německa řeším skypem (0,2€/min), ale to seš vázán na internet Citovat
budvar Odesláno 2. říjen 2008 Autor Odesláno 2. říjen 2008 Offtopič: No už su zpátky od tam Nejvíc mě bavila ta cesta tam a zpátky, na tu sem se i nejvíc těšil Franta nezklamal mou důveru a z toho mám radost největší Nejlepší tam je stejně 185m vysokej výhled z Olympijské věže... K tématu: no maj tam nějaký předplacený e-plus (asi ale jen pro studenty nebo co) a jakýsi automaty na předplacený karty, ale moc sem to neštudoval - málo co je v angličtině - z mobilu mě to stojí nějakých 13kč volat a 6kč přijmat nebo tak nějak a když sem z tamního t-debile automatu volal na t-debile v ČR tak za 2 euro 3 minuty zhruba... Takže to moc nemá cenu tam něco shánět... Viděl sem a stačilo Ale vyhrát cisternu nafty projezdil bych Německo celý Radost sama, sjíždět tamní dálnice Za to Mnichov - Praha hadra Tolik červených během 20km sem nezažil Citovat
budvar Odesláno 2. říjen 2008 Autor Odesláno 2. říjen 2008 P.S. ze starších Pežotů sem potkal jen 605tku viz. foto... [upravil dne 2.10.2008 budvar] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.