Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Německo - volání a sms do ČR za rozumný love

Recommended Posts

Odesláno

Čauec, mám dotaz - kdo máte zkušenosti s Německem. Jedu tam teď na týden a zajímalo by mě jestli tam maj nějaký předplacený karty (bez smlouvy) mobilní operátoři a jaký sou ceny hovorů / zpráv do České republiky...

Když pošlete odkazy konkrétní budu nadšenej páč to maj všici v němčině a to si moc nepočtu :D

Odesláno

To já vím...

EU: V celé Evropské unii můžete volat za nižší ceny - odchozí hovory za 11 Kč (13,09) / min a příchozí hovory za 5,20 Kč (6,19) / min

Není to tak strašný, asi levnějc už to nejde vymyslet...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj, s předplacenkou v Německu Tě docela zklamu...:( Němci jsou policejní národ a předplacenku a ani tarif Ti bez trvalého bydliště prostě neprodaj (zkoušel jsem to 2x a ani ťuk) Když si jdeš třeba koupit telefon, opět neprodají ani když se zapřísáhneš, že jim tam simkartu necháš a dáš si tam českou

Přítelkyně bydlí a pracuje v Drážďanech (je češka) a největší problém nebylo sehnat bydlení na WG (společenstvo bydličů ;) ), ale sehnat telefon na paušál. I když byla v německu trvale hlášena a doložila že nemá problém platit nájem, zdravotní a sociální, telefon na své jméno nedostala. Prostě její údaje prodejce zadal do nějakýho centrálního registru a pak řekl bohužel. Podotýkám, že samozřejmě nikdy nic neporušila to, kvůli čemu by jí karta neměla být vydána

Řeší to tím, že má telefon na kamaráda a platí mu účet, ale to je na důvěře

Já volání do Německa řeším skypem (0,2€/min), ale to seš vázán na internet

Odesláno

Offtopič: No už su zpátky od tam :) Nejvíc mě bavila ta cesta tam a zpátky, na tu sem se i nejvíc těšil :) Franta nezklamal mou důveru a z toho mám radost největší :aut

Nejlepší tam je stejně 185m vysokej výhled z Olympijské věže...

K tématu: no maj tam nějaký předplacený e-plus (asi ale jen pro studenty nebo co) a jakýsi automaty na předplacený karty, ale moc sem to neštudoval - málo co je v angličtině - z mobilu mě to stojí nějakých 13kč volat a 6kč přijmat nebo tak nějak a když sem z tamního t-debile automatu volal na t-debile v ČR tak za 2 euro 3 minuty zhruba... Takže to moc nemá cenu tam něco shánět... Viděl sem a stačilo :) Ale vyhrát cisternu nafty projezdil bych Německo celý :) Radost sama, sjíždět tamní dálnice :) Za to Mnichov - Praha hadra :D Tolik červených během 20km sem nezažil :super

post-0-14109602346824_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...