Zdenička Odesláno 20. září 2008 Odesláno 20. září 2008 Zdravím všetkých dobrých a skúsených v clube. Pred mesiacom som si zadovážila P-306, je kráásny! Mám pre mňa jeden veľký problém: Po odpojení baterky a následnom nahodení pýta rádio kód, ktorý jasné, že nemám, už som sa dočítala, že u dovezených áut je to problém, aj, že podľa VIN mi kód vyrátajú, aj, že ak ho vyberiem môže tam byť kód napísaný. Vyberať sme sa ho pokúšali-nepodarilo sa a nechcem rádio poškodiť. Skôr ako obvolám servisné miesta, PROSÍM VÁS o pomoc skúsim to touto cestou. TAK CHLAPCI...VYHLASUJEM....SOS. Ako vášnivá motoristka budem vďačná, to ticho ma ubíja!!!!!!!!! Citovat
vendelinek Odesláno 20. září 2008 Odesláno 20. září 2008 Ahoj vítej v klubu ,a tady sem ti našel,tak se jukni,třeba ti to pomůže a tady je něco s kodama http://cheero.webpark.cz/index.htm Citovat
Zdenička Odesláno 20. září 2008 Autor Odesláno 20. září 2008 Ďakujem Vendi, už som to preštudovala, radšej by som sa dostala priamo ku kódom, CHCEM VEĽA??? Citovat
vendelinek Odesláno 20. září 2008 Odesláno 20. září 2008 Původně zaslal: Zdenička Nerozumiem, čo si mi poslal? to je soukromá správa a měla by se ti zobrazit červeně na obrazovce [upravil dne 20.9.2008 vendi.stejskal] Citovat
Zdenička Odesláno 20. září 2008 Autor Odesláno 20. září 2008 Si veľmi zlatý, už som sa tam dostala, ale asi som strašne \"blbá\", ale neviem si ju prečítať, tak to skúsme ďalej spolu po krôčiku. Ď Citovat
Zdenička Odesláno 20. září 2008 Autor Odesláno 20. září 2008 Takže milý vendi, podarilo sa mi prečítať si SZ, skúsim , zajtra dám vedieť. Prajem ešte krásny deň, určite sem budem kukať častejšie, veľmi ma to baví...Maj sa... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.