Killerr Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Zdravim všetkých, asi pred troma týždňami som spozoroval, že po pár minutach jazdy mám vlhký pedál spojky, samozrejme sa to šmýka. A pritom je vonku sucho, takze som nemohol do ničoho stupiť. Nemáte s niečim podobným skúsenosti? Ďakujem za vaše rady, odpovede. Citovat
marisw Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 pretoze ak nejaky nárez . tak to z toho že si sa pomočil!!!:D:D:D Citovat
Guest servisman Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 není spojka ovládáná hydraulicky??pak by něco mohlo kapat Citovat
marisw Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 podla toho na com!!! samostatny pedal je machanicka zalezitost..aspon u vacsiny aut...ked je spojka ovladana kapalinou tak je tam menic mechaniky na kvapalinu... a ten pedal je zadrbany na vrchu....co je to za kvapalinu...je to brzdovky...pretoze tou je prenasana sila s pedalu na tiahlo spojky... Původně zaslal: honza406 není spojka ovládáná hydraulicky??pak by něco mohlo kapat Citovat
Guest servisman Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 třeba mu tam něco vrzalo nastříkal to a těď mu to kape na pedál Citovat
pastorek Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Nemáš náhodou mokrý koberec pod spojkou? Mohla by doň presakovať voda s kúrenia alebo kvapalina z valčeka. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Původně zaslal: honza406 a nebo šlápl někde do oleje a nebo do ho..., vno víte, do čeho šlápnul Citovat
Killerr Odesláno 19. září 2008 Autor Odesláno 19. září 2008 Mám motor 2.0 l 16V benzín. No ja sa ešte na to pozrem, mokré je to plastové na spojke na čo sa šliape. Z vrchu žeby niečo kvapkalo to asi nie, lebo to by som mal asi aj topánku mokrú. Bude to skôr niečo na tom koberčeku,lebo sa mi zdá byť nejaký špinavý. Čo je pod tým koberčekom? Aké časti? Problém nastal odvtedy, keď som dal vymeniť vodnú pumpu, vzduchvý a pelový filter. Citovat
pastorek Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Keď menili peľový filter, tak by som skontroloval ako je to zložené a či tam nieje nejaká netesnosť. V priastore kde je filter sa počas dažďa zbiera voda. Skús skontrolovať či odteká a či mená možnosť zatekať dnu. Inak pod kobercom nieje nič okrem tlmiacej podložky. Citovat
Killerr Odesláno 21. září 2008 Autor Odesláno 21. září 2008 No tak som to pozeral, a celý koberček pod nohami vodiča je premočený a od toho to presakuje na koberec nad ním odtial na podrážky a odtial sa to prenáša na pedál spojky. Takže to niekde presakuje od spodu,ale to mi robilo aj keď bolo sucho. Citovat
pastorek Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Takže naskôr radiátor kúrenia. Bolo by dobré zistiť čo v tom koberci je. Netratí sa voda? Chladiaca zmes by mala byť na omak šmykľavá a chutí ako umelé sladidlo. Citovat
Killerr Odesláno 21. září 2008 Autor Odesláno 21. září 2008 No tiež som si myslel,že voda ale už asi nie,lebo už sa drží hladina. Po výmene vodnej pumpy a celkovej chladiacej zmesy, som ešte asi 0.8 litra ešte dolieval,ale teraz sa drží. A tá kvapalina čo je v tom koberčeku je taka mastná. Pôjdem sa opýtať tam kde mi to menili, a napíšem. Zatial ďakujem za odpovede. Citovat
Killerr Odesláno 22. září 2008 Autor Odesláno 22. září 2008 No tak som sa pýtal viacerých, su tu rôzne varianty. 1. upchané odtoky na dažďovú vodu 2. prasknutý radiator 3. zle upravený pelový filter ( ale ten asi vylučujem ako prvý, lebo mechanik ho dal správne ) Tak sa najskôr pozrem na tie odtoky. Citovat
Guest servisman Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 nevím ale pokud to máš mastný tak to by bylo poprvé co by pršel mastný déšť.Odtoky pokud by byly ucpaná tak je to spíš voda ale ne olej Citovat
Killerr Odesláno 22. září 2008 Autor Odesláno 22. září 2008 Ono to není doslova mastné, ale má to takú mastnejšiu konzistenciu. A ako pastorek piše, ochutnať tak som to nekoštoval Citovat
Killerr Odesláno 24. září 2008 Autor Odesláno 24. září 2008 Dnes som prišiel na nové poznatky. Odtoky to nebudú,lebo keď som nalial vodu na okno tak vytekala tam kde má, pod kolesámi. Trochu som vysušil koberček pod nohami. Skusil som si omočil prst do chladiacej kvapaliny a zistil som,že taká istá kvapalina je aj v tom koberčeku. Tak ma napadlo, lebo pred výmenou vodnej pumpy mi tielka voda, či to náhodou nieje tá uniknutá voda za ten čas čo tiekla. Len, žeby sa to prejavilo až teraz? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.