martan01 Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Jak na sundani zadniho tapecu dveri ? Kde jsou sroubky a na co jsi dat pri praci pozor ? Dik za radu 306 Break Citovat
kapa Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Šroubky máš okolo po obvodu ,jsou vidět a pak je ještě schovaný ve vybrání pro ruku na místě pro prsty (je dobře přístupný). pak už to jde lehce odklopit od zámku a pak už to drží jen na hraně pod oknem a to je jen nacvaklé. (To vybrání pro ruku si nejsem jistý , už to chvilka bude co jsem to sundaval) [upravil dne 22/9/08 kapa] Citovat
PnR Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 hmm mne sa nezda ze by som mal srubku v tom mieste na ruku.. a to som pred 5 minutami dotahoval zamykanie v kufri takze som to daval dole Citovat
martan01 Odesláno 19. září 2008 Autor Odesláno 19. září 2008 Pro upresneni ktere jsem si neuvedimil. Jedna se o bocni dvere u modelu Break. Jak to tedy je tam ? Dik za radu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.